Abstract SKU
2703825
SKU
231991202
Abstract Product Id
146302
Concrete Product Id
600435
SALE
HYBAN 2.0 LED fietshelm
HYBAN 2.0 LED fietshelm
HYBAN 2.0 LED fietshelm
HYBAN 2.0 LED fietshelm
HYBAN 2.0 LED fietshelm
HYBAN 2.0 LED fietshelm
HYBAN 2.0 LED fietshelm
HYBAN 2.0 LED fietshelm

ABUS HYBAN 2.0 LED fietshelm

64,02 € Adviesprijs € 129,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 231991202

Kleur signal yellow

Maat

Details

De HYBAN 2.0 LED fietshelm van ABUS is de ideale metgezel bij dagelijkse activiteiten en beschermt je hoofd op weg naar het werk of onderweg in de stad. Tegelijkertijd biedt de helm een hoog draagcomfort, wat onder andere te danken is aan de volledige ring in de helm. Deze omsluit het hoofd volledig en kan via het verstelwiel worden ingesteld. Daarnaast zijn er de luchtgaten, die voorkomen dat warmte onder de helm vastzit, en de ledlampen aan de voor- en achterzijde, die in drie standen kunnen worden geschakeld.


Details:
• gemaakt met IN-MOLD technologie, voor een constante verbinding van de buitenschaal met het stootabsorberende helmmateriaal (EPS)
• volledig ring: volledig omsluitende, met verstelsysteem verbonden hoofdring van kunststof
• hoogteverstelbaar ZOOM ACE URBAN verstelsysteem
• PONYTAIL compatibiliteit: geschikt voor personen met een staart
• ledlamp aan de voor- en achterkant
• 3 lichtstanden: Eco Mode, Eco Flash Mode (knipperen) en Power Flash Mode (knipperen)
• ledlamp via micro-USB snel op te laden
• optimale ventilatie door 5 luchtingangen en 8 -uitgangen
• geïntegreerd insectennet aan de voorkant
• reflecterende design-elementen
• CE EN1078


IN-MOLD:
De IN-MOLD technologie zorgt voor een langdurige verbinding van de buitenschaal met het stootabsorberende helmmateriaal (EPS). Daarvoor wordt binnenschaal onder hoge druk en grote hitte onder de buitenschaal gespoten om een volledige verbinding te bewerkstelligen. Daardoor is de helm uiterst stabiel en licht.

ZOOM ACE URBAN verstelsysteem:
Nauwkeurig verstelsysteem met een verstelwiel aan het achterhoofd, ook hoogteverstelbaar Draai aan het wieltje om de helm individueel aan het hoofd aan te passen en het comfort te verhogen. Het design van de Zoom Ace Urban is aangepast aan het ontwerp van stadshelmen.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016 / 425 valt.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
61462
GTIN:
4003318614620
Helmfeatures:
Vizier
Beoordelingen 2
(0)
(1)
(1)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(2)

Artikel beoordelen

HYBAN 2.0 LED fietshelm

Kleur: 
signal yellow
Maat:
55-61
déçu de se produit. j'ai effectué une première commande. j'ai reçu un casque en bon état mais les lumières ne fonctionnaient pas. le SAV a repris le casque et annulé la commande. j'ai effectué un deuxième commande. le casque fonctionne mais présente plusieurs marques comme s'il avait déjà été utilisé.

HYBAN 2.0 LED fietshelm

Kleur: 
black
Maat:
52-58