SKU
231988801
Abstract Product Id
146290
Concrete Product Id
600383
MODROP fietshelm
MODROP fietshelm
MODROP fietshelm
MODROP fietshelm
MODROP fietshelm
MODROP fietshelm
MODROP fietshelm
MODROP fietshelm

ABUS MODROP fietshelm

74,18 € Adviesprijs € 99,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 231988801

Kleur concrete grey

Maat

Details

De ABUS MODROP fietshelm is geschikt voor elk terrein en elke rijstijl en motiveert telkens om door te gaan. De mountainbikehelm is de ideale metgezel voor dagen in het hooggebergte, avonturen op de trail of gewoon gezellige uitstapjes met het gezin.
Met een MTB-specifiek verstelsysteem en de TRIVIDER riemverdelers, beschikt deze helm over vele functies die het draagcomfort verhogen. De MODROP combineert optisch en functioneel alles wat een goede offroad coureur nodig heeft.

Details:
• gemaakt met IN-MOLD technologie, voor een constante verbinding van de buitenschaal met het stootabsorberende helmmateriaal (EPS)
• ZOOM-ACE-MTB: hoogteverstelbaar verstelsysteem voor aanpassing aan de omtrek van het hoofd
• PONYTAIL compatibiliteit: geschikt voor personen met een staart
• zijdelings verstelbaar, anti-slip TRIVIDER riemsysteem
• gegoten onderschaal voor extra robuustheid
• QUIN ready - eenvoudige upgrade met de los verkrijgbare QUIN chip voor valdetectie
• in hoogte verstelbaar vizier
• GOGGFIT: constructie die het mogelijk maakt een goggle vast te zetten wanneer deze tijdens het fietsen niet gedragen wordt
• uitstekende ventilatie door 8 luchtingangen en 6 -uitgangen
• vliegennet: uitgebreide bescherming tegen insecten aan de voorkant
• CE EN1078


IN-MOLD:
De IN-MOLD technologie zorgt voor een langdurige verbinding van de buitenschaal met het stootabsorberende helmmateriaal (EPS). Daarvoor wordt binnenschaal onder hoge druk en grote hitte onder de buitenschaal gespoten om een volledige verbinding te bewerkstelligen. Daardoor is de helm uiterst stabiel en licht.

ZOOM-ACE-MTB
Nauwkeurig verstelsysteem met een verstelwiel aan het achterhoofd, ook hoogteverstelbaar In tegenstelling tot andere Abus verstelsystemen, is de ZOOM-ACE-MTB uitgerust met een groter, meer grip biedend verstelwiel, zodat ook mountainbikers, zelfs wanneer ze handschoenen dragen, het wieltje goed kunnen bedienen. Zo is de helm individueel aan het hoofd aan te passen.

TRIVIDER:
De TRIVIDER is een zeer platte riemverdeler die niet verstelbaar is. De verdeler is afgestemd op de behoeften van fietsers/atleten die de best mogelijke prestaties willen leveren.

QUIN ready:
De QUIN technologie is een slim crash-detectiesysteem. Een in de helm ingebouwde Bluetooth-chip met geïntegreerde accelaratiesensor maakt het mogelijk schokken en vallen te registreren. Via een app die met de chip is verbonden, kunnen vooraf ingestelde contactpersonen in noodgevallen worden ingelicht. Het systeem kan onder meer pushberichten naar contactpersonen sturen en hen op de hoogte brengen van de locatie van de fietser.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
64852
GTIN:
4003318648526
Helmfeatures:
Vizier
Beoordelingen (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.