Alpina Altona
Helm en bril in één!

Vizier naar beneden en ga ervoor! Je fiets vliegt over het asfalt. Je gaat op in het verkeer. Zonder stress, zonder zorgen. De nieuwe commuterhelm van Alpina biedt optimale bescherming voor jouw hoofd.

Dankzij diverse nieuwe technologieën zet de ALTONA nieuwe maatstaven op het gebied van veiligheid, ventilatie en comfort. Het gebruikte koroyd zorgt voor maximale bescherming. De stabiele raatstructuur bestaat uit vele kleine buisjes die thermisch met elkaar verbonden zijn. Bij een val vervormen ze en nemen ze de energie op. Naast de bescherming maakt koroyd flink grotere openingen in het helmoppervlak mogelijk die een uitstekende ventilatie garanderen. Ventilatiekanalen geleiden de lucht onder de helm langs je hoofd. Bij de ALTONA is de temperatuur bovendien door een verschuifbare bovenste helmschaal actief te reguleren. Op de frisse ochtend of op de hete namiddag - de ventilatie is altijd optimaal.

Alpina Altona

  • JET VISION: Het geïntegreerde en verstelbare vizier met Varioflex technologie past zich optimaal aan de verschillende lichtomstandigheden aan
  • AIRSTREAM CONTROL: Actieve regulerling van de ventilatie dankzij verschuifbare bovenschaal
  • KOROYD: De koroyd technologie zorgt voor een uitstekende ventilatie bij maximale bescherming
  • RUN SYSTEM ERGO FLEX: Het soepele en flexibele Run System Ergo Flex garandeert een optimaal comfort
  • PLUG-IN LIGHT: Optimale zichtbaarheid dankzij het geïntegreerde plug-in light. ALPINA heeft voor jou de beste helm voor de stad ontwikkeld. De ALTONA beschikt over alles wat je voor de rit naar het werk, jouw tocht door de stad en maximale veiligheid nodig hebt.

Koroyd - Breathable Protection

  • Koroyd heeft een extreem stabiele en lichte raatstructuur die uit vele met elkaar verbonden buisjes bestaat. Het systeem neemt absorbeert bij een val de energie en vervormt zich.
  • Koroyd maakt grotere ventilatieopeningen mogelijk voor een uitstekende ventilatie
  • De koroyd buisjes hebben een capillaire werking waarbij vocht en warmte van het hoofd naar het oppervlak worden geleid