producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 110 jaar familietraditie
  Rose
  (5)

  Garmin Edge 810 gps-fietscomputer Bundle Premium

  Langlebig per Design. Der Name Garmin kommt von den Gründern des Unternehmens, Gary Burrell und Min Kao. Seit 1998 entwickelt stellt das amerikanische Unternehmen wegweisende Lösungen für Radfahrer, Läufer und Fitnessbegeisterte her.
  Garmin - Lebe den Moment Langlebig per Design. Der Name Garmin kommt von den Gründern des Unternehmens, Gary Burrell und Min Kao. Seit 1998 entwickelt stellt das amerikanische Unternehmen wegweisende Lösungen für Radfahrer, Läufer und Fitnessbegeisterte her.
  Egal ob Roadbiker, Mountainbiker oder Tourenfahrer - sie haben in den GPS-Fahrradcomputern
  GARMIN: Edge 510 und 810 GPS-Fahrradcomputer Egal ob Roadbiker, Mountainbiker oder Tourenfahrer - sie haben in den GPS-Fahrradcomputern "Edge 510" und "Edge 810" einen optimalen Gefährten!
  video
  productfoto
  Garmin

  bestelnummer: 2097286

  variant
  maat
  standaard
  Overzicht beschikbaarheid
  8
  Adviesprijs i.p.v. € 469,00
  € 278,61
  basisprijs: € 0,00 /
  informeren indien leverbaar

  Garmin Edge 810 gps-fietscomputer Bundle Premium

  prijs in de gaten houden

  productbeschrijving

   
   
   

  De Edge 810 is perfect voor alle wielrenners, mountainbikers en tourrijders die zowel een hoogwaardige gps-fietscomputer met exacte gegevens opslag en individuele instellingsmogelijkheden als ook een betrouwbaar navigatiesysteem voor op de fiets mit een briljant touchscreen zoeken. De online functies met Live-Tracking maken het zelfs mogelijk dat familie, vrienden en bekenden comfortabel vanuit huis en in real time kunnen volgen waar je je bevindt en hoe snel en met welke hartslag je onderweg bent.

  Opname tot in het detail

  De Edge 810 overtuigt niet alleen door de kaartfunctie maar slaat gegevens over afstand, snelheid, klimmen/dalen, helling enz. op. Met meegeleverde ANT+™ sensoren voor snelheids-/trapfrequentiewaarden en hartslagmeting haal je nog meer uit je training. Prestatiemeetsystemen op ANT+ basis, zoals het Garmin Vector System (art.nr. 2098966) kunnen ook worden geïntegreerd. Via activiteitsprofielen kan je de gegevensvelden en apparaatinstellingen afhankelijk van de fietsactiviteit instellen, bijv. fiets/racefiets, mountainbike of tourfiets. Wissel tussen profielen door met je vinger het touchscreen te bedienen en het apparaat geeft de gegevens voor de betreffende route al weer.

  Online functies

  De Edge biedt gekoppeld aan een smartphone (Apple® of Android™) en de app Garmin Connect™ Mobile veelzijdige mogelijkheden. Je geeft bijv. met Live-Tracking jouw vrienden en bekenden de mogelijkheden jouw positie en prestatiegegevens tijdens de training in real time op een Garmin Connect™ LiveTrack™ website te volgen. Uitnodigingen versturen via e-mail, facebook of twitter en je kan van start. Via de internetverbinding van de smartphone zijn ook andere online functies te gebruiken, zoals het weer, het automatisch uploaden van de gereden route naar Garmin Connect™ of de transmisse van routes van Garmin Connect™ naar de Edge.

  Live-Tracking

  De functie voor de Live-Tracking maakt het vrienden en familie mogelijk jouw wedstrijden en trainingsactiviteiten in real time bij te houden. Nodig fans via sociale media uit zodat ze jouw live gegevens op een trackingsite van Garmin Connect kunnen volgen. Als ze de uitnodiging per e-mail ontvangen kunnen ze op een link klikken om jou te volgen en jouw statistieken en positie op de kaart weer te geven.

  Weergegevens

  Ontvang op de Edge 810 gegevens over het weer, voorspellingen en waarschuwingen in real time, als het apparaat gekoppeld is aan jouw smartphone en aan Garmin Connect Mobile. Deze functie is geschikt voor langere tochten. Jouw smartphone blijft veilig opgeborgen en droog en jij hebt direct toegang tot gegevens over het weer.

  Draadloze gegevensoverdracht

  Nu kun je alle gegevens over jouw tocht direct opslaan, delen en analyseren. De app Garmin Connect Mobile maakt het mogelijk direct na beëindigen van een activiteit de gegevens hierover via het apparaat draadloos te uploaden. Je kiest uit of activiteiten automatisch of manueel moeten worden geupload. Nadat jouw tocht bij Garmin Connect is gepubliceerd kunnen jouw ‘verbindingen’ deze weergeven. Je kunt ook naar routes en trainingen zoeken die bij Garmin Connect zijn opgeslagen. Upload ze op je smartphone en zend ze direct en draadloos naar de Edge 810. Gebruik de Edge functies voor routes en de Virtual Partner® om het in real time tegen je vorige prestaties op te nemen.

  Speciaal ontwikkelde fietscomputer

  De Edge 810 is robuust, waterdicht en heeft een accuduur van tot 17 uur. Het touchscreen is zelfs met handschoenen en bij natte omstandigheden eenvoudig te bedienen.

  Kaarten

  De op het apparaat geïnstalleerde wereldwijde basiskaart is ene niet voor routing geschikte overzichtskaart en dient ter ruime oriëntatie. Er kunnen achteraf MicroSD kaarten met kaartmateriaal of andere topografische kaarten van Garmin i.p.v. van de OSM fietskaart in het apparaat plaatsen (bijv. Topo Deutschland V7 Pro, Art.-Nr. 2130989). Kaartenmateriaal op dvd wordt via Garmin MapInstall (gratis te downloaden op garmin.com) op een microSD geheugenkaart geladen of voor weergave en routeplanning in het gratis te downloaden programma Garmin Base Camp geplaatst (download via garmin.com, geschikt voor PC en Mac*). Via Garmin Base Camp kan je jouw eigen kaarten en de Edge actualiseren of nieuwe kaarten verkrijgen en vele extra functies gebruikn, bijv. de weergave van reeds gereden routes, verschillende kaartweergaves (2- en 3D) of het aanmaken of het bewerken van wegpunten. Het actualiseren van kaarten of het apparaat kan ook direct gebeuren via het gratis programma Garmin Express (garmin.com). De update van de reeds geïnstalleerde fiets OSM kaart is gratis. De updates van het verder beschikbare Garmin kaartmateriaal zijn met kosten verbonden. De City Navigator kan je door middel van downloaden updaten, de Garmin topografische kaarten met een per land afhankelijke dvd. Je kunt ook in de Garmin Shop Lifetime Update pakketten voor de City Navigator aanschaffen. Dvd kaartmateriaal van de City Navigator wegkaarten kunnen eenmalig binnen 30 dagen na activeren gratis op de actueelste stand worden gebracht. Op geheugenkaarten voorgeïnstalleerd Garmin kaartmateriaal kan niet worden geupdated. Garmin Adventures zijn opgeslagen activiteiten die je via Base Camp met andere gebruikers kunt delen of door de community kunt laten gebruiken, downloaden of aanpassen. Ook bestaat de mogelijkheid gratis kaartmateriaal op OSM-basis (bijv. openstreetmap.org) in img-formaat op een mircoSD kaart te plaatsen en geplaatst in het apparaat te gebruiken (om naar het doel te worden geleid is het noodzakelijk dat de OSM-kaart routinggeschikt is). Daarvoor leg je een map aan met de naam ‘Garmin’ op een lege geheugenkaart en plaats je daarin het img bestand. Zo kun je de kaart op het Garmin apparaat weergeven. Het is ook mogelijk meerdere OSM kaarten tegelijkertijd op de kaart te plaatsen en te gebruiken.

  * Systeemvereisten: PC: vanaf Windows Vista (SP2), Mac vanaf OS10.8, min. 1024 RAM

  • online functies met Garmin Connect™ Mobile app (Bluetooth verbinding met smartphone), gratis te downloaden voor iOS (vanaf 7.0 voor iPhone, iPad, iPodtoch) en voor Android smartphones (vanaf Android 4.3); Live-Tracking, weerinformatie, automatisch uploaden en downlaoden van routes van Garmin Connect
  • betrouwbare en eenvoudige fietsnavigatie zoals in de auto
  • overlay menu: maakt snelle toegang tot veel functies mogelijk door kort tikke op het display
  • ActiveRouting: routevoorstellen afh. van de uitgekozen activiteite (bijv. fiets/racefiets, mountainbike, tourfiets, wandeling etc.)
  • Track-Navigation: maakt het mogelijk reeds gereden routes opnieuw te rijden, van op Garmin Connect™ geplande routes of routes van het internet
  • TracBack™ (terug naar start): geeft de weg naar het uitgangspunt aan
  • Virtual Partner® en Virtual Racer™: geeft de voorsprong of de achterstand t.o.v. een reeds afgeronde trainig of een aangegeven gemiddelde snelheid weer
  • akoestisch signaal en visuele aanwijzingen bij afslagen (alleen bij routing geschikte kaart)
  • gegevensvelden en displayweergaven vrij configureerbaar uit meer dan 60 waarden
  • activiteits- en fietsprofielen voor de snelle aanpassingen tussen display weergaven, apparaat- en sensorinstellingen afh. van fiets en/of activiteit
  • ANT+ compatibiliteit met ANT+ geschikte sensoren en wattagemeetsystemen met weergave van alle relevante wattage en prestatiegegevens
  • barometrische hoogtemeter levert nauwkeurige gegevens over beklimming, hoogtemeters, stijging, verticale snelheid
  • uitvoerige mogelijkheden voor de planning, analyse en verwerking van de training
  • download of stel zelf een trainig samen op basis van tijd, afstand, hartslag, trapfrequentie, of watt/prestatie met overeenkomstig alarm
  • snelle satellietonvangst dankzij Garmin HotFix™
  • waterdicht volgens IPX7
  • slot voor micro-SD kaarten (max. 8 GB), intern geheugen: 105 MB
  • talen: Arabisch, Bulgaars, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Lets, Nederlands, Noorwegen, Perzisch, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Turks, Zweeds

  Leveringsomvang: Garmin Edge 810, Premium hartslag borstband, snelheidssensor, trapfrequentiesensor, 2 x draaibare houder voor op de fiets voor stuur of stuurpen met bevestigingsrubbers, aero stuurhouder voor Ø 25,4/26,0/31,8 mm, USB-kabel, oplader.

  • nummer van de fabrikant: 010-01063-03

  alle producten van het merk Garmin


  toon meer

  Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

   
   
   

  Klantenvragen en -antwoorden

   
   
   
  Heb je een vraag over dit product? Leg deze aan de ROSE klanten voor.
  Jouw vraag is opgeslagen en moet nog worden vrijgegeven. Je krijgt een e-mail zodra je een antwoord op jouw vraag hebt gekregen.
  Er is een fout opgetreden tijdens het opslaan van jouw vraag. Probeer het later nog eens.
  V: welke sensoren zitten hierbij? Die welke om de naaf zitten?
  van Henk Hilverink (geschreven op 25.12.2016)
  Jouw antwoord is opgeslagen en moet nog worden vrijgegeven.
  Tijdens het opslaan van jouw antwoord is een fout opgetreden. Probeer het later nog eens.

  Beoordelingen

  (5)
   
   
   

  Dit artikel werd 5 keer beoordeeld.

  5 sterren
  2
  4 sterren
  2
  3 sterren
  1
  2 sterren
  0
  1 ster
  0

  Je kunt uitsluitend artikelen beoordelen als je bent aangemeld en het product hebt gekocht. Meld je aan om het artikel te kunnen beoordelen.
  Garmin Edge 810 gps-fietscomputer Bundle Premium 4
  van Rob Vianen
  (geschreven op 04.02.2016) 2016-02-04
  gekocht artikel: Standard / Standard
  Mooie, veelzijdige en makkelijk in gebruik zijnde GPS.
  van Henry Van Hooren
  (geschreven op 30.05.2015)
  beetje stoeien met de instellingen,kom er wel. Alleen jammer dat er geen Nederlandse beschrijving bij zit.
  van Adrian Howse
  (geschreven op 24.05.2016)
  gekocht artikel: /
  Klik hier om het commentaar in jouw taal te vertalen.
  A very good service from Rose. The Garmin Edge 810 may be one of the best bike computers one can buy but it is not very reliable. Mine lasted just over a year before it died. The good news was that Garmin replaced it even though the warranty had expired a few months before. If you buy one try not to get it too wet where the USB connects. It is the damp that kills them. These days, if it is wet, I wrap mine in clingfilm.
  van Bruno Zoppi
  (geschreven op 07.09.2015)
  Klik hier om het commentaar in jouw taal te vertalen.
  top
  van Mikko Peltonen
  (geschreven op 16.07.2015)
  Klik hier om het commentaar in jouw taal te vertalen.
  Has been working great! The touchscreen feels a little laggy and the map is a bit unreadable because of the low resolution, but otherwise it's a spot on for me!
  variant standaard
  standaard

  niet beschikbaar

  variant standaard
  standaard

  niet beschikbaar

  Garmin Edge 810 gps-fietscomputer Bundle Premium

  standaard
  standaard standaard
  artikel is uitverkocht