producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 110 jaar familietraditie
  Rose
  (0)

  Garmin Oregon 600 navigatiesysteem incl. Topo TransAlpin V4 Pro kaart

  Langlebig per Design. Der Name Garmin kommt von den Gründern des Unternehmens, Gary Burrell und Min Kao. Seit 1998 entwickelt stellt das amerikanische Unternehmen wegweisende Lösungen für Radfahrer, Läufer und Fitnessbegeisterte her.
  Garmin - Lebe den Moment Langlebig per Design. Der Name Garmin kommt von den Gründern des Unternehmens, Gary Burrell und Min Kao. Seit 1998 entwickelt stellt das amerikanische Unternehmen wegweisende Lösungen für Radfahrer, Läufer und Fitnessbegeisterte her.
  Strapazierfähig und wasserdicht ist die Oregon-GPS-Serie von Garmin. Sie ist ein Muss für Wanderer, Radfahrer oder Geocacher, punktet mit vielfältigen Funktionen und gut ablesbarem Touchscreen-Display.
  GARMIN: Oregon 600/ 650/ 650t-Serie Strapazierfähig und wasserdicht ist die Oregon-GPS-Serie von Garmin. Sie ist ein Muss für Wanderer, Radfahrer oder Geocacher, punktet mit vielfältigen Funktionen und gut ablesbarem Touchscreen-Display.
  video
  productfoto
  Garmin

  bestelnummer: 2098708

  variant
  maat
  standaard
  Overzicht beschikbaarheid
  8

  Adviesprijs i.p.v. € 459,00
  € 355,83
  basisprijs: € 0,00 /
  informeren indien leverbaar

  Garmin Oregon 600 navigatiesysteem incl. Topo TransAlpin V4 Pro kaart

  prijs in de gaten houden

  productbeschrijving

   
   
   

  De robuuste en waterdicht Oregon gps-serie biedt vele functies, goede prestaties en een helder, ook bij zonlicht goed leesbaar, touchscreen display. De apparaten van de Oregon serie zijn perfect voor wandelaars, fietsers en geocachers.

  Zodra je de Oregon 600 in je handen houdt, ben je klaar voor een volledig nieuwe wereld van Garmin Outdoor navigatie. Dankzij de zeer gevoelige GPS- en GLONASS-satellietontvangst (meer satellieten maakt een snellere positiebepaling mogelijk, zelfs in moeilijke omgevingen), de vooraf geïnstalleerde wereldwijde basiskaart met schaduwreliëf en een snellere processor, kijkt u niet alleen maar naar kaarten, maar kunt u er ook intuïtief mee werken. Inzoomen, uitschuiven en draaien met multi-touch in alle omstandigheden en zelfs met de meeste handschoenen. De reflectieve weergavetechnologie zorgt voor zo'n helder aanraakscherm, dat kaarten en weergaven in het volle zonlicht net zo helder lijken als in de schaduw.

  In de peiling

  De Oregon 600 heeft een ingebouwd elektronisch kompas met drie assen en kantelcompensatie op de versnellingsmeter, die uw koers aangeeft zelfs als u stilstaat of het toestel niet horizontaal houdt. De barometrische hoogtemeter houdt drukverschillen bij zodat uw hoogte nauwkeurig kan worden bepaald, en het is zelfs mogelijk om de barometrische druk tegen de tijd af te zetten zodat u weersveranderingen in de gaten kunt houden. En dankzij de ultragevoelige gps-ontvanger met GLONASS-functionaliteit en HotFix®-satellietprognoses bepaalt de Oregon 600 uw positie sneller en nauwkeuriger. Uw gps-positie blijft behouden zelfs zonder zicht op de lucht en in diepe valleien.

  Verdubbel het vermogen

  Naast de uitstekende batterijprestaties tot wel 16 uur beschikt de nieuwe Oregon 600 over het dubbele batterijsysteem dat speciaal geschikt is voor buitenactiviteiten. U kunt kiezen tussen het intern oplaadbare NiMH-pakket (optioneel verkrijgbara via art.nr. 2104708) of traditionele AA-batterijen, die u kunt gebruiken als er geen mogelijkheid is voor opladen. Het NiMH-pakket wordt automatisch opgeladen als het toestel op een externe voedingsbron wordt aangesloten.

  Draadloos delen

  Synchroniseer uw gegevens zoals waypoints, geocaches, tracks en foto’s via de Garmin Cloud om overal toegang te hebben tot uw data via de smartphone of BaseCamp mobiele app (vanaf iOS 7.0, kostenloos verkrijgbaar in de App Store). En met de Oregon 600 kunt u uw waypoints, tracks, routes en geocaches tot 50 keer sneller draadloos delen met gebruikers van andere compatibele handheld toestellen van Garmin.

  Kaarten toevoegen

  Garmin biedt een ruime keuze aan gedetailleerde topografische, water- en wegenkaarten, zodat je het kaartmateriaal van de Oregon 600 moeiteloos kunt uitbreiden. Gebruik het interne geheugen van 1,5 GB of de ingang voor een microSD-kaart. Bovendien ondersteunt de Oregon 600 BirdsEye™ Select kaarten. Daarmee kunnen hoogwaardige rasterkaarten op het apparaat worden geladen en als overlay samen met andere, voor routing geschikte kaarten als basis worden gebruikt. De Oregon 600 is ook compatibel met Garmin Custom Maps, een kaartformaat wijzigen van papieren of elektronische kaarten in een voor het apparaat weer te geven kaart. De op de bijgeleverde microSD-kaart geplaatste Topo TransAlpin V4 Pro kaart hoeft slechts in het apparaat te worden geplaatst om te kunnen worden gebruikt. Er kunnen achteraf microSD-kaarten met wegennetwerkkaarten (Garmin City Navigator) of topografisch kaartmateriaal van Garmin in het apparaat worden geplaatst. Kaartmateriaal op dvd wordt via Garmin MapInstall (gratis te downloaden op garmin.com) op een beschikbare microSD-kaart resp. in het interne geheugen van het apparaat of ter weergave en routeplanning in het kostenloos downloadbare programma Garmin Base Camp geplaatst (via garmin.com te downloaden, te gebruiken op pc of Mac*). Indien een kaart uitsluitend op geheugenkaart beschikbaar is, kan hij in het gps-apparaat of direct in de kaartlezer van pc/Mac door Base Camp worden weergegeven. Via Garmin Base Camp kun je je kaarten en de Oregon 600 actualiseren, resp. nieuwe kaarten kopen en vele extra functies gebruiken, zoals de weergave van reeds afgelegde routes, verschillende kaartweergaven (2D en 3D) of waypoints instellen of wijzigen. Het actualiseren van kaarten resp. het apparaat kan ook direct via het gratis hulpprogramma Garmin Express (garmin.com). Aan de updates van het Garmin kaartmateriaal zijn kosten verbonen. De City Navigator kan per download worden geüpdatet, voor de Garmin topokaarten zijn, afhankelijk van het land, dvds met updates te koop. Je kunt ook in de Garmin Shop Lifetime Update pakketten voor de City Navigator kopen. Dvd kaartmateriaal van de City Navigator wegenkaarten kan eenmalig binnen 30 dagen na activering gratis worden geüpdatet. Op datakaarten opgeslagen Garmin kaartmateriaal kan niet worden geüpdatet. Garmin Adventures zijn geregistreerde activiteiten die je via Base Camp voor anderen ter beschikking kunt stellen, resp. in de Community kunt gebruiken, downloaden of aanpassen. Je hebt bovendien de mogelijkheid kostenloos kaartmateriaal op OSM basis (bijv. openstreetmap.org) in img-dataformaat of een microSD-kaart te plaatsen en in het apparaat te gebruiken. Hiervoor wordt een map met de benaming ‘Garmin’ op een lege datakaart aangemaakt, hierin plaats je vervolgens het .img-bestand. Zo kan de kaart op het Garmin apparaat worden weergegeven. Het is ook mogelijk om meerdere OSM kaarten tegelijkertijd te plaatsen en gebruiken.

  * systeemeisen: pc: vanaf Windows Vista (SP2), Mac vanaf OS10.8, min. 1024 RAM

  Alle geocaches laden

  Nooit meer wikken, wegen en plannen, download ze gewoon allemaal. De Oregon 600 kan een enorm aantal geocaches bevatten. Download elke cache op OpenCaching.com. Al uw papierloze geocachefuncties zijn beschikbaar voor elke cache. Lees volledige omschrijvingen, tips en logs. Filter caches op grootte, terrein, moeilijkheid en type. Leg uw logs vast in het veld. Doe het allemaal.

  Plan je volgende reis

  Haal alles uit uw avonturen met BaseCamp™, de gratis software van Garmin voor het plannen van routes. BaseCamp™ is de perfecte omgeving om uw reizen op uw gemak voor te bereiden met kaarten, waypoints, tracks en routes voordat u erop uit trekt en om, zodra u weer thuis bent, geweldige Garmin-avonturen samen te stellen die u kunt delen met vrienden, familie en mede-avonturiers. Topografische kaartgegevens worden door de software op de computer in 2D of 3D weergegeven. Hierbij gaat het om de hoogtelijnen en hoogteprofielen. Samen met de bijgeleverde Topo TransAlpin V4 Pro kaart profiteer je van de ActiveRouting functie die het mogelijk maakt de routeberekening aan te passen aan je activiteit. Dat betekent dat er afhankelijk van de door jou gekozen manier van voortbewegen, zoals touringfiets, fiets/racefiets, MTB, wandelen etc. een bijpassende, geoptimaliseerde route wordt opgesteld.

  • incl. Voor routing geschikt Topo TransAlpin V4 Pro vectorkaart op basisschaal 1:25.000 voor delen van Oostenrijk, Italië, Duitsland, Slovenië en Zwitserland met POIs voor ondernemingen, toerisme, outdoor, vrijetijd en geografische punten, bergketens, bergtoppen, berghutten, kabelbanen, gedetailleerde informatie over het netwerk voor vrijetijdsesteding, vooral voor het mountainbiken en wandelen, digitaal hoogtemodel met dichte hoogtelijnweergave vanaf 20 m afstand, ActiveRouting ondersteuning (zie onder); afgedekte gebieden: Duitsland (ten zuiden van 48° noorderbreedte): zuidelijk deel Bayern, zuid-oostelijk deel Baden-Württemberg, Oostenrijk (ten westen van 14° oostelijke lengte): Tirol, Vorarlberg, Salzburg, delen van Kärnten, delen van Oberösterreich en de Steiermark, Zwitserland (ten oosten van 9° oosterlengte): Thurgau, St. Gallen, Appenzell (Ausserrhoden en Innerrhoden), Graubünden, Glarus, Liechtenstein, Italië (ten noorden van 45,2° noorderbreedte): Trentino/Südtirol, Friuli, Venetië (met Verona en Venetië), Lombardije (met Milaan), Slovenië (ten westen van 14° oosterlengte)

  - capacitief 3 inch touchscreen display, staand of liggend te gebruiken
  - 3-assig kopas met kantelcompensatie en barometische hoogtemeter
  - snelkeuzetoets aan de zijkant van het apparaat, functie kan zelf gekozen worden
  - TrackBack™ functie – leidt je veilig terug naar het uitgangspunt
  - Track-Manager – comfortabel beheer van gearchiveerde tracks en actieve tracks met weergave van trackafstand, tijd, hoogte, stijfing/daling in meters etc.
  - tripcomputer
  - optische en akoestische (signaaltoon) afbuigwaarschuwing bij routing (een voor routing geschikte kaart is hierbij vereist)
  - flexibele datatransfer per ANT+, Bluetooth® of Bluetooth® low energy naar/van andere gps-apparaten, smartphones (met BaseCamp app) of sensoren (bijv. borstband, art.nr. 2098568 of trapfrequentiesensor, art.nr. 2098319; let op: weergave van de snelheid niet mogelijk via ANT+)
  - snellere satellietontvangst door gps-/GLONASS compatibiliteit en HotFix (bewaart de laatste positie van de satelliet voordat het apparaat wordt uitgeschakeld en berekent bij inschakelen de nieuwe positie vooraf)
  - slot voor microSD-kaart (max. 32 GB), 2 GB interne geheugenkaart (waarvan 1,5 GB vrije ruimte)
  - batterijduur: tot 16 uur
  - robuust en waterdicht volgens IPX 7
  • talen: Arabisch, Bulgaars, Deens, Duits, Engels, Fins, Frans, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Italiaans, Kroatisch, Lets, Nederlands, Noorwegen, Perzisch, Pools, Portugees, Roemeens, Russisch, Sloveens, Slowaaks, Spaans, Tsjechisch, Turks, Zweeds

  Inclusief: Oregon 600, topografische vectorkaart TransAlpin V4 Pro op microSD-kaart, karabijnhaak (een optionele fietshouder vindt je onder art.nr. 2104692), usb-kabel

  Let op: De Garmin NiMH accupack wordt niet meegeleverd en kan optioneel onder art. nr. 2104708 worden besteld.

  - nummer van de fabrikant: 020-00212-03

  alle producten van het merk Garmin


  toon meer

  Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

   
   
   

  Klantenvragen en -antwoorden

   
   
   
  Heb je een vraag over dit product? Leg deze aan de ROSE klanten voor.
  Jouw vraag is opgeslagen en moet nog worden vrijgegeven. Je krijgt een e-mail zodra je een antwoord op jouw vraag hebt gekregen.
  Er is een fout opgetreden tijdens het opslaan van jouw vraag. Probeer het later nog eens.

  Beoordelingen

  (0)
   
   
   

  Dit artikel werd nog niet beoordeeld..

  5 sterren
  0
  4 sterren
  0
  3 sterren
  0
  2 sterren
  0
  1 ster
  0

  Je kunt uitsluitend artikelen beoordelen als je bent aangemeld en het product hebt gekocht. Meld je aan om het artikel te kunnen beoordelen.
  variant standaard
  standaard

  niet beschikbaar

  variant standaard
  standaard

  niet beschikbaar

  Garmin Oregon 600 navigatiesysteem incl. Topo TransAlpin V4 Pro kaart

  standaard
  standaard standaard
  artikel is uitverkocht