Abstract SKU
2721886
SKU
234504001
Abstract Product Id
267711
Concrete Product Id
697256
Chain Cleaner kettingreiniger plantaardig
Chain Cleaner kettingreiniger plantaardig
Chain Cleaner kettingreiniger plantaardig
Chain Cleaner kettingreiniger plantaardig

CyclOn Chain Cleaner kettingreiniger plantaardig

9,10 € Adviesprijs € 13,95

Basisprijs: € 18,20 / l

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 234504001

Maat

Levertijd 4 - 8 werkdagen

Store beschikbaarheid

Beschikbaar in  Bocholt Biketown
Details

Let’s ride green! - Met de Chain Cleaner uit de plantaardige reinigings- en onderhoudslijn zet CyclOn weer een stap richting duurzaamheid. De kettingreiniger is 100% gemaakt van plantaardige grondstoffen die direct in het land van productie worden geteeld, wat zorgt voor korte toeleveringsketens. Vergeleken met biologisch afbreekbare schoonmaakmiddelen laten plantaardige producten geen giftige resten achter omdat ze al biologisch zijn.

Dit betekent dat kettingen gereinigd kunnen worden zonder negatieve impact op het milieu. De innovatieve formule - volledig zonder chemicaliën - verwijdert moeiteloos hardnekkige olie- en vetresten en vastzittend straatvuil om de ketting, het crankstel, de cassette en de achterderailleur te reinigen. De plantaardige ontvetter beschermt de diepe smering van de ketting en andere bewegende onderdelen van de aandrijflijn.

Het gebruik is uiterst eenvoudig: Spuit CyclOn Chain Cleaner op de ketting en aandrijfdelen en laat het inwerken. Reinig met een zachte borstel of doek. Spoel af en laat drogen. Daarna is het tijd om de ketting te smeren!

Tip:
Als je de optimale glij-eigenschappen van je ketting wilt behouden met een hoogwaardig smeermiddel op oliebasis, dan is CyclOn Chain Oil Kettingolie de juiste keuze (bestelnr. 2345045). Je vindt de plantaardige CyclOn Chain Wax kettingwas onder bestelnr. 2345044.

Om in het plantaardige fietsverzorgingssysteem te blijven, is het bijbehorende CyclOn assortiment met ecologisch onschadelijke reinigers en smeermiddelen een allround pakket voor je fiets.

Details:
• krachtige plantaardige kettingreiniger
• allround reiniger voor elk type fiets
• gericht inspuiten zonder aërosolen
• geschikt voor de gehele aandrijflijn
• tast geen gevoelige onderdelen aan zoals het frame, lagers en rubberen afdichtingen
• lost vuil, olie en vet op
• vrij van kleurstoffen en parfums
• spuitfles gemaakt van recyclebaar kunststof

Technische gegevens:
• inhoud: 500 ml spray

Leveringsomvang:
• 1 x CyclOn Chain Cleaner kettingreiniger plantaardig

Tip:
Voor een milieuvriendelijke en effectieve reiniging van de fiets vind je de CyclOn Bike Cleaner onder bestelnr. 2345038. Schone en vetvrije remschijven krijg je met de plantaardige CyclOn remmenreiniger (bestelnr. 2345042).

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
14130
GTIN:
8713504012692
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.