ASSOS
De nieuwe OFF-ROAD TRAIL collectie 2019

Met de nieuwe OFFROAD TRAIL collectie slaat ASSOS nieuwe wegen in. Ze verlaten het asfalt en laten aerodynamica voor wat het is. In plaats daarvan gaat het Zwitserse kwaliteitsmerk voor comfortabele constructies met aangename pasvormen en enorme robuustheid.

Het resultaat? ASSOS‘ precisie afgestemd op all-mountainbikers, die het beste van hun uitrusting verlangen als ze zich op singletracks begeven.

Ga voor een perfecte all-mountain outfit van ASSOS!

 • Trail Cargo short
  De Trail Cargo short is een volledig nieuwe, aanpasbare all-mountainbroek die dankzij de geoptimaliseerde pasvorm en het vooruitstrevende materiaal naar een nieuw level wordt getild. Hij heeft een tailleboord die de korte broek op aangename wijze op de juiste plek houdt, een geraffineerde snit die voorkomt dat de short achter het zadel blijft hangen, een lengte die met of zonder broekzeem perfect past en een veelzijdig materiaal dat zich aanpast aan elke beweging. Ook verkrijgbaar als damesmodel.

 • Trail Liner short
  Maximale bescherming op de trail!
  Het rekbare en zachte materiaal heeft een goed ademend vermogen. De comfortabele boord past zich in de rijpositie zonder problemen aan de buikpartij aan. Op de heupen zijn aan beide kanten uitneembare impactPads met 8 mm dik polyurethaan verwerkt, om je bij een val te beschermen. De offroad-broekzeem met 10 mm geperforeerd Memory-schuim biedt optimaal comfort en houvast op het zadel. Ook verkrijgbaar als damesmodel.

 • Trail SS jersey
  Casual comfort, een heldere snit, technisch en functioneel!
  Het lichte, flexibele rondgebreide Triangle-materiaal is robuust, ademend en voert het vocht weg van de huid, zodat je zowel bij een klim als een afdaling droog blijft. Het bi-stretch-mesh materiaal onder de armen zorgt voor een constante luchtverversing. De pasvorm biedt ruimte voor lichte protectoren en biedt optimale bewegingsvrijheid in alle zitposities. Ook verkrijgbaar als damesmodel.

 • Trail LS Jersey
  Lichte, maar effectieve bescherming tijdens ritten naast het asfalt.
  Het door ASSOS ontwikkelde, dicht geweven dyneRope materiaal op de onderarmen biedt optimale bescherming tegen takken en struiken en vergroot de robuustheid. De body van rondgebreid Triangle-materiaal voert vocht weg van de huid, zodat je zowel bij uphill als bij downhill droog blijft. De trailFit pasvorm is aangenaam in alle verschillende posities en is geschikt voor all-mountain, enduro, flowtrails etc.

Ontdek de OFFROAD TRAIL collectie met de MTB-shorts en -jerseys in gebruikelijke ASSOS kwaliteit!

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.