GRAVEL. VRIJHEID. ALUMINIUM.

Vanaf € 1727,56

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

bestellen

Vanaf € 1727,56

Bestellen

Opschakelen en wegtrappen met onze aluminium gravelbike en dat voor een schappelijke prijs. Onze BACKROAD verzorgt jou met de dagelijkse dosis vrijheid - of je nu in het bikepark rijdt, aan het trainen bent of naar je werk rijdt. Aluminium in zijn meest veelzijdige vorm voor een eerlijke prijs.

ADVENTURE

Meer veelzijdigheid

Singletrail action, metropool commuting of bikepacking avonturen: opschakelen, wegtrappen en vrijheid in zijn fraaiste vorm beleven. De aluminium gravelbike BACKROAD AL maak het mogelijk. Waar brengt jouw volgende avontuur je heen?

ACTION

Meer avontuur

Geen avontuur is te groot, dankzij de specifieke gravel geometrie en doordachte features zoals de onderbuisbeschermer evenals talrijke bevestigingsmogelijkheden voor bidonhouders, anything-cages of tassen. Maximale aandrijving offroad door een bandenvrijheid van tot 50 mm bij 650B wielen of 45 mm bij 700C wielen.

ESTHETIEK

Meer
design

Sla altijd een goed figuur op de fiets. Of je nu op de weg naar je werk rijdt of op hobbelige grindpaden. Deze fiets maakt de blits met het fraaie framedesign in carbon look met geslepen lasnaden, duidelijke lijnen en een supercleane cockpit met geïntegreerde kabels en leidingen.

THE LONGEST DAY

Gravel like it's hot door het Ruhrgebied

MAAKT NU DEZE TOCHT DOOR HET ROERGEBIED

Download hier de gps-track

Turn me around

360°

Modellen
BACKROAD AL GRX RX400
€ 1.829,24
BACKROAD AL Apex 1x11
€ 1.727,56