RIDE THE REVOLUTION

voor 6.099,84 €

voor 6.099,84 €

Bike details

Ben je klaar voor een volledig nieuw schakeltijdperk? Klaar voor waanzinnig hoogwaardig, ultrasnel en uiterst effectief schakelen? CLASSIFIED POWERSHIFT is een dubbelspeed verzet met alle voordelen van een singlespeed aandrijving: technologie die voor kippenvel zorgt! We zien af van het gebruik van een voorderailleur en presenteren de BACKROAD x CLASSIFIED

TIME
TO SHIFT

Nu beschikbaar: een uniek alternatief voor de klassieke voorderailleur op technisch hoog niveau. Op de ROSE BACKROAD presenteren wij als eerste Duitse fabrikant de innovatieve CLASSIFIED POWERSHIFT technologie.

HIGH PERFORMANCE

Hoogwaardig, snel en efficiënt. In niet meer dan 150 milliseconden kun je heel precies je cadans controleren, onder volle belasting en op elke ondergrond. De POWERSHIFT naaf werkt indrukwekkend en biedt 22 versnellingen, kleine schakelsprongen en een bereik van 451% - en dat allemaal zonder voorderailleur.

HOE FUNCTIONEERT HET?

DE SHIFTER

Met de shifter die op een smart stuurunit is gemonteerd zet je een schakelactie in gang.


DE SMART STEEKAS

De smart steekas ontvangt het signaal en schakelt vervolgens elektronisch, aangestuurd door de accu. Een opgeladen accu is goed voor 10.000 schakelacties - via de USB-poort kun je de accu opnieuw opladen.


DE POWERSHIFT NAAF

De POWERSHIFT naaf ontvangt dit signaal en schakelt vervolgens tussen 2 verzetten - naar het grote 46-tands kettingblad of het virtuele kleine 32-tands kettingblad.

JOURNEY

The Gravel Escape

Turn me around

360°