BAMA Magic Cleaning Elements

Magische reiniging en bescherming voor jouw schoenen

MAAK JE SCHOENEN SCHOON

Met Magic Elements maak je jouw fietsschoenen na het fietsen schoon en bescherm je ze tegen invloeden van buitenaf

MAGIC MIDSOLE CLEANER

Laat lichtgekleurde zolen weer stralen

Reinig vervuilde tussenzolen van sport- en vrijetijdsschoenen met de MAGIC MIDSOLE CLEANER van BAMA en geef ze hun glanzende uiterlijk terug. De dynamische zoolreiniger lost vlekken en verklevingen fysisch op, niet chemisch, en is biologisch afbreekbaar. Met de handige spray kan de zoolreiniger gemakkelijk en gericht op de zichtbare kanten van de zolen worden aangebracht.

Bekijk het product

MAGIC UPPER CLEANER

Reinigt met effectieve reinigingsmoleculen.

Het elektrostatisch werkzame schuim van de MAGIC UPPER CLEANER laat je vrijetijds- en sportschoenen in slechts enkele minuten weer in oude frisheid glanzen zonder dat je ze volledig hoeft te wassen. Het reinigingsschuim is uiterst effectief en niet schadelijk voor het materiaal. De moleculen van het actieve bestanddeel maken na het aanbrengen vastzittende vuildeeltjes los en binden ze aan zich. Bij sterke vervuiling kun je het reinigingseffect ondersteunen met een spons. Hardnekkig vuil moet vooraf met een borstel worden verwijderd.

Bekijk het product

MAGIC PROTECTOR

Beschermt met innovatieve technologie.

De milieuvriendelijke MAGIC PROTECTOR schoenimpregnering van BAMA met lotuseffect voorkomt dat vuil zich vasthecht en laat water van het materiaal af druppelen. De bescherming is volledig vrij van siliconen. Door MAGIC PROTECTOR op de bovenstof van de schoenen te spuiten, wordt een fijne microstructuur gevormd die, na droging, slechts enkele contactpunten openlaat voor vuildeeltjes en waterdruppels. Zo beschermt het onzichtbare beschermende schild vrijetijds- en sportschoenen en sneakers tegen vuil, vlekken en vocht. Regelmatig gebruik houdt het beschermende effect in stand.

Bekijk het product

BEKIJK DE PRODUCTEN

DE MAGIC ELEMENTS PRODUCTEN GETEST

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.