We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

CRAFT ACTIVE EXTREME 2.0
FUNCTIONEEL ONDERGOED VOOR DE HOOGSTE EISEN

In nauwelijks vier decennia is het functionele CRAFT ondergoed constant verbeterd – van begin af aan is het bekend vanwege de hoge standaard. Als pionier op het gebied van functioneel ondergoed biedt CRAFT aangepaste materialen voor een uitstekend management van de lichaamstemperatuur bij alle weersomstandigheden. Met de ACTIVE EXTREME 2.0 collectie vult CRAFT het assortiment aan met functionele onderhemden en onderbroeken die vooral bij koele temperaturen en intensieve workouts het volledige potentieel weten te benutten. Bekijk de hoogwaardige collectie voor maximale performance!


COOLMAX AIR - DE SLEUTEL TOT SUCCES

Het geheim van de ACTIVE EXTREME 2.0 collectie is het gebruik van het functionele COOLMAX AIR materiaal. Dankzij de propellerachtige vorm van het materiaal is het draagoppervlak vergeleken met ander materiaal groter. Daardoor kan meer vocht van de huid weggevoerd worden. Bij intensieve tochten houdt het ondergoed je door het ademende vermogen prettig droog. In fases van rust houdt het materiaal de lichaamswarmte vast zodat je niet afkoelt.


GORE WINDSTOPPER – BESCHERMING TEGEN DE KOUDE RIJWIND

Een ander hoogtepunt van de ACTIVE EXTREME 2.0 collectie zijn de strategisch geplaatste GORE WINDSTOPPER inserts aan de voorkant. Hemd of onderbroek – door de winddichte en waterafstotende membraan worden kwetsbare lichaamsdelen tegen afkoelen beschermd en kun je ook bij lage temperaturen en flinke tegenwind gas geven. Overtuig jezelf!


Bekijk de hoogtepunt van deze hoogwaardige collectie en profiteert ook van het functionele ondergoed voor jouw workouts in de winter!

Men

Women