•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Dextro Energy 3 + 1 actie
Nu als set kopen en geld besparen!

Van 02 mei tot en met 02 juni 2020 hebben wij een speciale aanbieding voor jou. Een superdeal met de Dextro Energy verkooptoppers: Koop een set en bespaar! Slechts voor korte tijd 4 artikelen voor de prijs van 3!

Dextro Energy Liquid Gel 3 + 1 set

De Liquid Gel is een concentraat met korte koolhydraten waardoor het sneller door het lichaam kan worden opgenomen. Door de vloeibare vorm kun je de gel geheel zonder water innemen. Voor gebruik tijdens het sporten. Verkrijgbaar in 7 verschillende smaken.

Zero Calories bruistabletten 3+1 set

De Zero Calories bruistabletten kunnen worden opgelost in water en kunnen dankzij de mineralen natrium, magnesium, calcium, kalium en chloride zorgen voor een balans in de mineraal- en vochthuishouding. Ze bevatten geen koolhydraten en hierdoor ook geen calorieën. Geschikt voor consumptie voorafgaand aan, tijdens of na het sporten. Verkrijgbaar in 3 smaken.

Koolhydraatreep 3+1 set

Met een bodem van pure chocolade en sojacrispies bieden de koolhydraatrepen een gedoseerd deel proteïne, magnesium en licht verteerbare monosacharide. Geschikt voor consumptie voorafgaand aan of tijdens het sporten. Verkrijgbaar in 2 smaken.

Isotonic Sports Drink 3+1 set

Koop nu dit isotonische koolhydraat-elektrolyt-drankje in de smaken Citrus Fresh, Red-Berry en Orange Fresh in een handig 4-pak!