Abstract SKU
2698190
SKU
231246702
Abstract Product Id
140920
Concrete Product Id
582555
GV500 gravel-regenjas
GV500 gravel-regenjas
GV500 gravel-regenjas
GV500 gravel-regenjas
GV500 gravel-regenjas
GV500 gravel-regenjas

ENDURA GV500 gravel-regenjas

vanaf 152,47 € Adviesprijs € 199,99

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 231246702

Kleur black

Maat

Maattabel
Details

Het GV500 gravelregenjack van de Schotse fietskleding specialist ENDURA is een no-nonsense regenjack voor heren dat je uitstekende bescherming biedt tegen de regen tijdens meerdaagse gravel avonturen, of wanneer je gewoon het huis uit wilt voor een fietstochtje in koud, nat weer.
Het graveljack overtuigt met het hoge ademend vermogen en de tegen weersinvloeden door het 3-laags EXOSHELL40 materiaal. Een vaste, verstelbare capuchon en gesealde naden verhinderen het binnendringen van kou en nattigheid als het buiten echt oncomfortabel wordt. Bovendien is de regenjas klein opvouwbaar waardoor hij bijna overal wel een plaatsje vindt.
De Schotten weten hoe ze met natte weersomstandigheden moeten omgaan - met dit gravelregenjack heb je geen reden meer op bij slecht weer niet de hort op te gaan.

Details:
• gravel-regenjas voor heren, voor sport en vrije tijd
• wind- en waterdicht, zeer ademend EXOSHELL40 ECO 3-laags materiaal
• waterafstotende PFC FREE afwerking laat opspattend water van de stof druppen
• gesealde naden voor nog meer bescherming tegen weersinvloeden
• vaste capuchon, wijdte verstelbaar
• doorlopende, waterafstotende ritssluiting voor met windkering
• borstzak met ritssluiting waarin de jas kan worden opgeborgen
• nauwsluitende pasvorm
• klein opbergbaar
• reflecterende design-elementen

Materiaal: 100% polyamide

Technische gegevens:
• waterdichtheid: ca. 20.000 mm waterkolom
• ademend vermogen: ca. 40.000 g/m2/24 h waterdampdoorlaatbaarheid

Leveringsomvang:
• 1 x ENDURA GV500 WATERDICHTE JAS gravel-regenjas

Tip:
De bijpassende GV500 regenbroek van ENDURA is te vinden onder het bestelnr. 2312474. 2312474.

Optionele accessoires:
• bestelnr. 2287445: ENDURA impregneerspray voor kleding
• bestelnr. 2287446: ENDURA reinigings- en impregneerspray

Highlights & technologieën:

EXOSHELL 40:
Met het EXOSHELL 40 membraan in een 3-laags laminaat bereikt het textiel een ademend vermogen van 40.000 g/m2/24 h in combinatie met een 20.000 mm waterkolom. Het bijzondere aan dit membraan is dat het tot 50% dunner is dan standaard membranen, beschermd door een superfijn denier jersey laminaat. Het EXOSHELL 40 membraan onderscheidt zich niet alleen door zijn ademend vermogen, maar ook door zijn lange levensduur, zijn lage gewicht en de eveneens zeer geringe omvang.

PFC FREE:
Met PFC wordt een groep van chemicaliën aangeduid die tussenproducten, hulpstoffen of afbraakproducten van bepaalde fluorcarbonverbindingen zijn. Ze worden door hun permanent water- en vetafstotende eigenschappen bij de productie van kleding gebruikt, om deze te impregneren. PFC-resten kunnen echter niet worden afgebroken en kunnen een risico vormen voor de gezondheid.
Om de planeet voor toekomstige generaties te behouden, hecht ENDURA veel belang aan de vervaardiging van milieuvriendelijke producten. Sinds het najaar van 2018 is de ENDURA-productie dus al PFC-vrij. Om de performance van de kleding te behouden en tegelijkertijd de planeet te beschermen, gebruikt ENDURA biologisch afbreekbare en PFC-vrije waterafstotende en reinigingsmiddelen.

Let op:
De als design of decoratie aangebrachte reflecterende elementen aan de kleding worden niet gerekend tot de beschermende uitrusting die onder de verordening (EU) 2016/425 valt. Zij vallen dus evenmin onder de bepalingen van de verordening.

Eigenschappen
GTIN:
5055939994512
Artikelnr. van de fabrikant:
RE9170BK
Pasvorm:
Slim fit
Beoordelingen 4
(3)
(0)
(1)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(4)

Artikel beoordelen

GV500 gravel-regenjas

Kleur: 
olivgrün
Maat:
L
Dünn, leicht, Wasser- und Winddicht. Was mir weniger gut gefällt ist der Schnitt. Sie ist einfach sehr kurz geschnitten, auch wenn sie am Hintern länger ist - zumindest bei mir wird der trotzdem nass. Man muss sie sich als "Hüftfrei" vorstellen. Als Regenjacke um zur Arbeit zu radeln deswegen nur so mittel gut. Atmungsaktivität ist gut, man hat nicht das Gefühl eine Regenjacke zu tragen. Wegen dem seltsam kurzen Schnitt gibt's aber 2 Sterne Abzug.

GV500 gravel-regenjas

Kleur: 
olivgrün
Maat:
2XL
Absolute Empfehlung! Die Jacke hatte ich beim Alpencross inklusive Rucksack auf dem Rücken. Trotz starken Regen und Wind kam an den Problemstellen, Schulternähte, Handgelenkbereich kein Wasser durch. Durch das atmungsaktive und winddichte Material ist das Klima unter der Jacke sehr angenehm

GV500 gravel-regenjas

Kleur: 
black
Maat:
L

GV500 gravel-regenjas

Kleur: 
black
Maat:
M

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.