•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

De nieuwe assos EQUIPE RS COLLECTIE
De TOEKOMST IS NU

Een vanaf de basis nieuw ontwikkeld product, zes jaar lang in de meeste heftige raceomgeving getest - dat is de nieuwe generatie van de assos koersbroeken: Shorts waarbij comfort, snelheid en stabiliteit in een product samenkomen.

Ontelbare jaren is er getest, geanalyseerd, gewijzigd, verfijnd, herzien en altijd weer op de weg tot aan de grenzen gegaan - het resultaat is de nieuwe assos S9-collectie. Koersbroeken die wat pasvorm, materiaalcompositie en features betreft perfect zijn afgestemd op intensieve races.

Het geheim van de nieuwe assos collectie ligt in de unieke verbinding van bretels en zeem. Een speciale pasvorm met zeer laag geplaatste bretels en stabiliserende materialen rondom de broekzeem zorgt ervoor dat de zeem uitstekend in positie blijft tijdens het fietsen. De zeem schuift, vouwt en plooit niet - ook niet bij het wisselen van je zitpositie of in bochten. Het A-LOCK ENGINEERING design blijft onder alle omstandigheden op zijn plaats. Zo kun je je altijd concentreren op datgene dat echt belangrijk is: maximale performance uit jezelf halen.

Overtuig jezelf van de topproducten van de nieuwe assos S9-collectie!

ROLLBAR bretels

De ontwikkelde bretels dienen als stabilisatoren voor de broekzeem en compenseren lichaams- en gewichtsverplaatsingen in bochten en bij trapbewegingen. Dit gebeurt doordat de bretels laag aan de broek in de buurt van de broekzeem en op de onderrug zijn vernaaid - in het deel daartussen kunnen de bretels afhankelijk van de lichaamsbeweging flexibel meebewegen en blijft de zeem op zijn plaats.

EQUIPE RS broekzeem

De nieuwe broekzeem van assos van gestroomlijnd 3D-Basalt is speciaal ontwikkeld voor races. Drie lagen van de gepatenteerde, ultralichte ‘3D Waffle‘-schuimstof elimineren overtollig gewicht en dempen alle schokken en vibraties ab. Een systeem van kleine ‘kraterCooler‘ gaatjes aan de voorkant bevordert de ventilatie zodat de gevoelige delen van het lichaam worden gekoeld. Een versterkte naad in het midden houdt insert en short samen en biedt absolute stabiliteit voor de broekzeem.