F100 setaanbiedingen

De temperaturen stijgen, de zon toont zich in al zijn pracht - tijd om je fiets uit de garage te halen, het stof weg te vegen en het seizoen af te trappen. F100 biedt met zijn reinigingssets de perfecte producten om je fiets weer te laten stralen. Zo geniet je meteen nog meer van je fietstochten.


PowerGel reinigingsset

Deze reinigingsset bestaat uit een fietsreiniger, een doek en kettingolie.
  • F100 fietsreiniger PowerGel 5 liter - voor de intensieve reiniging. De speciale, actieve vetoplossende formule verwijdert zelfs hardnekkig vuil. Ook bij carbon frames en onderdelen.
  • F100 Premium microvezeldoek - Deze reinigingsdoek is aan beide kanten hoogpolig, neemt vloeistof op en is ideaal voor het poetsen van de fiets zonder krassen en pluisjes achter te laten.
  • F100 kettingolie - De olie met een nieuwe, verbeterde receptuur is ideaal voor het smeren en onderhouden van onderdelen als ketting, buitenpoten, binnenkabels, schakelscharnieren etc. Geoptimaliseerde kruipeigenschappen en een goed hechtend vermogen bereiken ook moeilijk toegankelijke plekken die hierdoor een duurzame bescherming tegen corrosie en slijtage krijgen.

Kettingreiniger en kettingolie sets

Als je jouw ketting een goede dienst wilt bewijzen, ben je bij F100 aan het juiste adres. Met een kettingreiniger en kettingolie reinig en onderhoud je jouw fietsketting effectief.
  • F100 kettingreiniger spray - De gelformule voor een krachtige en snelle kettingreiniging dringt diep door en bindt het vuil. Het verbetert de loopeigenschappen van de ketting. Voor fietsketting, kettingbladen, tandwielen, velgen etc.
  • F100 kettingolie - De uitvoering geteste F100 kettingolie met verbeterde receptuur biedt een uitstekende soepele werking van alle bewegende onderdelen aan je fiets. Ideaal voor het smeren en onderhouden van onderdelen als ketting, buitenpoten, binnenkabels, schakelscharnieren etc.

Express onderhoud

Snel fietsonderhoud zonder waterslang en spons met de F100 Express-Pflege droogreiniger. Met de fietsreiniger spuit je de licht tot gemiddeld vervuilde plekken eenvoudig in en je veegt ze aansluitend af - en dat was het al. Ook zeer geschikt voor e-bikes als je de fiets niet onnodig nat wilt maken.
Schaf de reinigingssets van F100 aan en breng je fiets in topvorm!