XTRA WATT EVO PLUS

3.252,78 €

Bestel nu

Met de chique, comfortabele XTRA WATT EVO PLUS met hoogwaardige BOSCH componenten krijg je een XTRA portie vermogen voor dagelijkse activiteiten en spannende tochten.

 • Accucapaciteit
  500Wh
 • Motorvermogen
  vanaf 50 Nm
 • Gewicht
  vanaf 26,5 kg

Met de XTRA WATT EVO PLUS deins je niet terug voor langere tochten! De moderne, comfortabele e-bike bewijst tijdens lange ritten te beschikken over uithoudingsvermogen.

Chique design

Bij dit model is de 500 Wh PowerTube accu van BOSCH elegant onder de hoogwaardige carbon cover verstopt en geïntegreerd in het frame.

XTRA comfort

Tussen de drie verschillende XTRA WATT EVO PLUS modellen vindt iedereen de juiste variant voor maximaal rijcomfort. De robuuste bagagedragers en het spatbordsysteem maken de fiets tot de ultieme metgezel voor al jouw tochten.

Intuïtieve bediening

Het hoogwaardige BOSCH display geeft jou informatie over de accucapaciteit, snelheid, rijmodus en actieradius en is ook bij lastige lichtomstandigheden optimaal afleesbaar.

Bekijk alle modellen

Selecteer jouw model

De voordelen van ROSE

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding
  Beste prijs-kwaliteitverhouding

  Wij bieden je fietsen met de beste designs, de beste onderdelen, de beste kwaliteit en, doordat we ze direct zelf verkopen, de beste prijs.

 • Built in Bocholt, Germany
  Built in Bocholt, Germany

  Wij ontwerpen, ontwikkelen en monteren jouw fiets per hand in Bocholt, Duitsland.

 • Advies & service
  Advies & service

  In onze stores heb je de mogelijkheid je uitgebreid te laten adviseren, je op te laten meten en een testrit te maken.