0 zoekresultaten

Tour

Toer mountainbikes


Comfortabel onderweg


WAAG JE AAN GROTE TOCHTEN MET ONZE TOERFIETSEN

Sinds hun ontdekking hebben de bergen hun aantrekkingskracht op de mens nog niet verloren. Want nog fraaier dan de aanblik van deze majestueuze coulisse is er met de mountainbike dwars door heen te rijden. Goede toerfietsen verbinden sportiviteit en comfort op ideale wijze. Wie lange tochten rijdt, weet deze eigenschappen te waarderen. Als het erom gaat kilometers te maken, moet een fiets goed rollen en over een efficiënte vering en demping beschikken zodat geen energie verspild wordt.

Tegelijkertijd moet de fiets comfortabel zijn, want comfort bespaart kracht en maakt uitvoerige tochten wezenlijk prettiger. Toerfietsen zijn altijd en graag onderweg, de lengte en aard van de route zijn daarbij variabel. En zo verschillend de voorstellingen van een toer zijn, zo verschillend zijn onze toerfietsen GROUND CONTROL en THE TUSKER. De GROUND CONTROL presenteert zich klassiek-modern, volledig geveerd, met 130 veerweg achter, 115 cm in maat XS. Deze fiets is zo krachtig dat je er ook tijdens cross country tochten mee kunt aantreden en heeft voldoende uithoudingsvermogen om een marathon te rijden. Met 27,5” wielen rolt hij prima over obstakels en is toch pittig. De THE TUSKER rolt op dikke 4” sloffen en is specialist voor buitengewone tochten. Hij rijdt soeverein over sneeuw en mul zand, door de brede banden heeft hij veel grip wat hem veilig maakt. Ook op singletrack heeft dit effect, ondanks de ontbrekende demping achter is het comfort opvallend.

Natuurlijk zijn deze fietsen niet alleen voor sportief gebruik bedoeld. De diversiteit is geweldig, ook op de weg maken ze het waar. Klassiek-modern of extreem en uniek, bij ons kan iedereen de bij hem of haar passende fiets vinden. Met welke fiets ga jij het volgende avontuur aan?