SKU
229410605
Abstract Product Id
124752
Concrete Product Id
521179
SALE
Voorraad beperkt
GAERNE

GAERNE

G.TASER trekkingschoenen

(4)
(4)

Bestelnummer: 229410605

vanaf 115,27 € Adviesprijs € 159,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Maat

Kleur: grey/orange

Details

De G.TASER trekkingschoenen van GAERNE zijn perfect voor iedereen die op het gebied van tractie, krachtoverbrenging en comfort geen compromissen aan wil gaan. Dankzij de G.EXPLORER VIBRAM SOLE bieden deze fietsschoenen optimale grip op de pedalen en natte en droge ondergronden. Tegelijkertijd zorgt de rubberen zool voor het nodige comfort als je op de schoenen loopt. Dankzij de BOA L-6 draaisluiting zijn de schoenen zeer nauwkeurig op je voeten aan te passen.

Details:
• slipvaste G.EXPLORER VIBRAM SOLE loopzool voor maximale tractie
• lussen om het aantrekken te vereenvoudigen
• BOA L-6 draaisluiting
• compatibel met MTB-pedaalsystemen, die schoenplaatjes met SPD-norm (2-gaats-standaard) gebruiken, zoals: Shimano SPD, Time ATAC, CrankBrothers, CrankBrothers Race, Look MTB, Xtreme MTB, Wellgo MTB. Ook geschikt voor indoor-trainers in fitness-studio‘s etc.
• Made in Italy

Gewicht: ca. 43 g (bij maat 43)

G.EXPLORER VIBRAM SOLE:
De zool beschikt over de nieuwe high-performance rubbermix en onverslaanbare grip op natte en droge oppervlakken evenals een optimale balans, stabiliteit en flexibiliteit rondom de pedalen. De cleatafdekking is afneembaar. Door het open profiel worden de zelfreinigende eigenschappen verbeterd. Een EVA-tussenzool verlaagt het gewicht en incasseert de inkomende kracht.

BOA L-6:
het BOA Fit systeem L6 bestaat uit drie belangrijke bestanddelen: een nauwkeurige draaisluiting, lichte, belastbare kabels en een wrijvingsarme geleiding voor deze kabels. Door deze combinatie is de pasvorm geoptimaliseerd en worden drukpunten vermeden. Door het weglaten van klittenbandsluitingen is ook een betere luchtcirculatie van de voorkant van de voet mogelijk.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
4909-008
GTIN:
2002294106053
Schoenfeatures:
Draaisluiting
Beoordelingen (4)
(4)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(4)

Artikel beoordelen

G.TASER trekkingschoenen

Kleur: 
grey/orange
Maat:
44
Schnelle Lieferung,gute Qualität u.der Preis war ok

G.TASER trekkingschoenen

Kleur: 
grey/orange
Maat:
45

G.TASER trekkingschoenen

Kleur: 
grey/orange
Maat:
42

G.TASER trekkingschoenen

Kleur: 
grey/orange
Maat:
44