Set Fenix 7S Sapphire Solar GPS multisporthorloge + QuickFit® fietshouder

SKU
233097301
Abstract Product Id
155427
Concrete Product Id
625966
Garmin

Garmin

Set Fenix 7S Sapphire Solar GPS multisporthorloge + QuickFit® fietshouder

(0)
(0)

Bestelnummer: 233097301

823,57 € Adviesprijs € 919,98

Prijs incl. btw excl. € 2,95 (verzendkosten naar Nederland)

Kleur: beige/cremegold

Beschikbaar over 4 weken

Store beschikbaarheid

Details

Set, bestaande uit 1x Fenix 7S Sapphire Solar GPS multisporthorloge (bestelnr. 2325653/2325654) + 1x QuickFit® fietshouder (bestelnr. 2304638)


Beschrijving Fenix 7S Sapphire Solar multisport GPS-watch
Onovertroffen veelzijdig - 7 dagen per week.
De Fenix 7S Sapphire Solar GPS Multisport smartwatch is een van de eerste GARMIN Fenix-modellen met een snel reagerend touchdisplay voor een intuïtieve bediening. Het robuuste outdoorhorloge kan nog steeds op de bekende manier worden bediend met 5 knoppen. Je kunt handschoenen dus tijdens het fietsen of snowboarden aanlaten en toch het horloge bedienen.

De GARMIN solartechnologe verlengt de batterijduur van het hoogwaardige sporthorloge in de gps-modus tot 46 uur en in de smartwatch modus tot 14 dagen. Voldoende extra power dus voor lange outdoor tochten zonder telkens aan opladen te hoeven denken.

Naast de vele bekende functies bieden de Fenix 7 Solar modellen ook enkele nieuwe features zoals de STAMINA resterende energie weergave en Health Snapshot™. Daarnaast heeft de Fenix 7S Sapphire Solar een robuuste behuizing die voldoet aan de Amerikaanse militaire normen (MIL-STD-7S) op het gebied van temperatuur, schokbestendigheid en waterbestendigheid, alsmede uitgebreide navigatiefuncties met gedetailleerde kaartweergave in kleur. Het geïnstalleerde TopoActive Europa-kaartmateriaal in combinatie met Trendline™ Popularity Routing zorgt er tijdens je activiteiten voor dat je altijd op de mooiste routes uit jouw regio onderweg bent. Je kunt eenvoudig extra kaartmateriaal downloaden via WLAN.
Bovendien beschikt het apparaat ze over een intern geheugen voor tot 2000 liedjes, een praktische WLAN interface en PacePro™ voor een routeplanning afhankelijk van stijging.

Net als de voorganger bewijst ook de GARMIN Fenix 7S Sapphire Solar dat een compact design en hoge performance prima samen gaan. Want hij beschikt over dezelfde functies als de Fenix 7 Sapphire Solar (bestelnr. 2325652) maar heeft een lichter, compacter design met een 1,2” display - geoptimaliseerd voor sporters met smalle polsen. Alleen de accuduur ligt vergeleken met de grote broer iets lager.

Door de hartslagmeting aan de pols met de vierde generatie van de GARMIN Elevate™ technologie en intelligente trainingsfuncties zijn jouw hoogste doelen bereikbaar.
Met gedetailleerde performance-analyses zoals diverse loopefficiëntiewaarden, een VO2max berekening, rekening houdend met hoogte en temperatuur, en een PulseOX-sensor voor de meting van de zuurstofsaturatie in het bloed ben je altijd op de hoogte over je actuele fysieke prestatievermogen. De bepaling van trainingsstatus en trainingsbelasting evenals aeroob en anaeroob trainingseffect zijn ook aanwezig. Net als de Garmin Body Battery™-functie die je persoonlijke energieniveau kan bepalen.

Alle Fenix 7 modellen garanderen een betrouwbare positiebepaling, ook onder lastige omstandigheden, door de compatibiliteit met de Amerikaanse gps-, Russische GLONASS- en Europese Galileo-satellieten. Bovendien zorgt de GARMIN Power Manager™ voor optimaal gebruik van de accucapaciteit en een nog langere batterijduur. In de expeditiemodus gaat de accu bij gebruik van gps nog langer mee. Ook een automatisch ongevalalarm en manuele noodoproep zijn aanwezig.

Deze handige 24/7 fitnesstracker rekent je dagelijkse activiteiten om in aantal stappen en calorieverbruik en registreert de kwaliteit van je slaap incl. REM-fase.
Is je smartphone in de buurt dan ontvang je dankzij Smart-Notifications berichten over oproepen, sms-berichten, e-mails of social media-updates. Bovendien ondersteunt de hoogwaardige smartwatch het contactloos betalen volgens NFC-standaard via GARMIN Pay™.


Zo wordt inspanning wel heel leuk.

• VOORGEÏNSTALLEERDE SPORT APPS: Gebruik voorgeïstalleerde activiteitsprofielen voor trailrunning, zwemmen, hardlopen, fietsen, wandelen, roeien, skiën, golfen, indoor klimmen en meer)
• SKITOUREN-APP: Dit profiel is voor skitochten ontwikkelt en legt klim- en daalinfo met gedetailleerde hoogtedata afzonderlijk vast.
• XC SKI DYNAMICS: In combinatie met de GARMIN HRM-Pro™ hartslagborstband (apart verkrijgbaar), kun je de skivermogenwaarde gebruiken om de werkelijke trainingsbelasting van langlaufactiviteiten te meten.
• FUNCTIES VOOR SURFERS: Surfers opgelet! De fenix 7 Sapphire Solar is compatibel met Surfline Sessions™. Er wordt een video van elke golf gemaakt je met een Surfline® camera vastlegt. Bekijk ze later terug om te zien hoe je hebt gepresteerd.
• MTB DYNAMICA: Sla details van elke tocht op met mountainbike-meetwaarden evenals speciale gegevens over grit en flow. Zo kun je nagaan hoe lastig een trail is en hoe vloeiend je rijstijl bij bergtochten en kun je jezelf de volgende keer kunt verbeteren.
• HIIT-WORKOUTS: Dit activiteitenprofiel slaat jouw HIIT-workouts (High-Intensity Interval Training) op, waaronder AMRAP, EMOM, Tabata en aangepaste workouts. Stel het aantal rondes, werk-/rustintervallen en meer in.
• DAGELIJKSE AANBEVOLEN WORKOUTS: Dagelijkse aanbevolen workouts waarbij rekening wordt gehouden met jou en jouw fitnessniveau krijg je dagelijkse hardloop- en fietsaanbevelingen. De aanbevelingen zijn gebaseerd op je huidige trainingsbelasting en trainingsstatus.
• VISUELE RUN VOORSPELLING: Op basis van jouw loopgeschiedenis en algemene fitnessniveau geeft deze functie informatie over je potentiële tempo voor de geselecteerde afstand. De trendgegevens illustreren de effecten van de training op lange termijn.
• PACEPRO™-TECHNOLOGIE: De PacePro functie biedt een dynamische pace richtlijn afh. van het routeprofiel en jouw keuze of je moderaat of ambitieus rijdt. Zo weet je precies of je op de actuele route te snel of te langzaam bent.
• CLIMBPRO-FUNCTIE: Bij de ClimbPro feature wordt de resterende stijging aangegeven als je bergop rijdt. Je kunt je krachten zo beter indelen.
• PHYSIOCHECK: Profiteer van uitgebreide trainingswaarden, loopefficiëntiewaarden, een aan temperatuur en hoogte aangepaste VO2max en het hersteladvies om jezelf te verbeteren.
• UITHOUDINGSVERMOGEN RESTERENDE ENERGIE: Deze functie volgt jouw prestaties tijdens het hardlopen of fietsen en toont hoeveel energie je tijdens fysieke activiteiten beschikbaar hebt. Zo kun je jouw energieverbruik tijdens het sporten optimaliseren en voortijdige uitputting voorkomen.
• HERSTELADVIES: Na elke workout laat de functie Hersteltijd je weten wanneer je klaar bent voor een volgende zware workout. Deze functie houdt zelfs rekening met trainingsintensiteit en factoren zoals stress, dagelijkse activiteit en slaap.


Ultramoderne navigatie op de weg en offroad.

• MULTI-SATELLIETEN-ONDERSTEUNING: Ondersteuning van meerdere wereldwijde navigatiesatellietsystemen (gps, GLONASS en Galileo) zorgt ervoor dat jij je weg vindt in meer uitdagende omgevingen dan met alleen gps.
• MULTI-BAND FREQUENTIE ONDERSTEUNING: In de Sapphire Edition wordt superieure nauwkeurigheid mogelijk gemaakt door technologie die voorheen uitsluitend was voorbehouden aan het leger. Toegang tot meerdere frequenties die door navigatiesatellieten worden uitgezonden om de positienauwkeurigheid te verhogen in gebieden waar GNSS-signalen worden teruggekaatst, zwak of niet beschikbaar zijn.
• ABC-SENSOREN: Navigeer op de volgende trail met ABC-sensoren,waaronder een hoogtemeter, een barometer en een elektronische kompas met 3 assen.
• GOLFBAAN KAARTEN: CourseView kaarten in kleuren met meer dan 42.000 golfplaatsen wereldwijd. Gebruik bovendien de doelselectie en de PlaysLike afstandsfunctie.
• SKIVIEW™ KAARTEN: De SkiView kaarten tonen de namen van skipistes en hun respectievelijke moeilijkheidsgraden voor meer dan 2.000 skigebieden wereldwijd.
• INTERNATIONALE TOPOACTIVE KAARTEN: Navigeer met vooraf geïnstalleerde TopoActive-kaarten voor Europa, evenals Golf- en SkiView™-kaarten met piste-informatie en langlaufloipes. Je kunt gemakkelijk extra kaarten downloaden via WLAN.
• POI'S LANGS DE ROUTE: Duidelijke informatie krijgen voor specifieke POI-punten langs de route. Bekijk vermogenswaarden, tussentijden, afstand en hoogte, en een overzicht van de volgende belangrijke routepunten.
• VERMOGENSBEHEER: Bekijk hoe verschillende instellingen en sensoren de levensduur van de batterij van je watch beïnvloeden. Je kunt snel wijzigingen aanbrengen die de levensduur van de batterij verlengen.
• ACCU MET SOLARLADING: In de smartwatch-modus gaat de accu tot ca. 18 dagen mee. Met de solarlaadfunctie zelfs tot ca. 22 dagen. In de gps-modus houdt de accu 57 uur en met de solarlaadfunctie zelfs 73 uur.


Leer je lichaam beter kennen.

• HARTSLAGMETING OM DE POLS: De geoptimaliseerde technologie voor hartslagmeting legt de intensiteit van je fitnessactiviteiten vast evenals je hartslagvariabiliteit - zelfs onder water.
• PULSE OX: Bewaak de bloedzuurstofsaturatie met de Pulse Ox sensor en herken hoe dat gehalte verandert. Nu zie je hoe goed je lichaam zuurstof opneemt.
• SLAAPSCORE EN GEAVANCEERDE SLAAPBEWAKING: Ontvang volledige informatie over je lichte, diepe en REM-slaap. Bekijk alles in een speciale widget met slaapscore en inzichten.
• ENERGIEBEWAKING MET BODY BATTERY™: De GARMIN meet constant jouw hartslag en informeert jou met de body battery wanneer je klaar bent voor de volgende workout. Zuurstofsaturatie in het bloed en de status van je energielevel leveren de nodige informatie.
• ADEMHALINGSFREQUENTIE: Laat je ademhaling gedurende een dag zien, ook tijdens het slapen en tijdens ademhalingsoefeningen of yoga.
• HEALTH SNAPSHOT™: Leg alle belangrijke gezondheidsgegevens vast in een meting van 2 minuten en krijg alle relevante informatie in één overzicht.
• WATERCONSUMPTIE: Voldoende vochtinname is belangrijk voor je gezondheid. Leg vast hoeveel water je per dag drinkt en vergelijk dit met andere dagen.


Veel slimme functies - voor elke dag.

• SMARTPHONE MELDINGEN: Mis geen berichtje meer, of je nu sport of wat anders doet. Ontvang mails, tekstberichten en herinneringen direct op je horloge als hij met een compatibel apparaat is verbonden.
• MUZIEK APPS: Sla tot 2000 liedjes op of liuster gedownloade muziek van compatibele diensten zoals Spotify®, Deezer en Amazon Music. Luister muziek via je Bluetooth® koptelefoon.
• GARMIN PAY BETAALOPLOSSING: Betaal in een handomdraai - volledig zonder portemonnee. Betaal contactloos met GARMIN Pay bij deelnemende aanbieders.
• VEILIGHEIDS- EN TRACKINGFUNCTIES: Zolang de smartwatch met je telefoon is gekoppeld, kan je actuele positie naar je contacten worden verzonden. Dit gebeurt ofwel handmatig ofwel bij bepaalde outdoor activiteiten automatisch door de geïntegreerde ongevallenherkenning.
• CONNECT IQ™ STORE: Jouw smartwatch. Jouw stijl. Maak je horloge uniek. Donwload displaydesigns , voeg datavelden toe, haal apps en widgets uit de Connect IQ-Shop.


Horlogefuncties:

• tijd/datum
• gps-tijdssynchronisatie
• automatische zomertijd
• wekker
• timer
• stopwatch
• tijden voor zonsopkomst en -ondergang


Gezondheidsbewaking

• hartslag op basis van je pols (constant - elke seconde)
• dagelijkse rustfrequentie
• abnormaal hartslagalarm (high en low)
• ademfrequentie (24x7)
• PULSE OX zuurstofsaturatie in het bloed (Spot-Check en optionele All-Day acclimatisering en tijdens het slapen)
• sport leeftijd (in de app)
• Body Battery™-energiemonitor:
• Health Snapshot™
• stress-tracking gedurende de hele dag
• herhalingsherinnering
• ontspanningstimer
• slaap bijhouden (houdt totaal aantal uren slaap en perioden van onrustige en rustige slaap bij)
• uitgebreide slaapanalyse (Sleep Score & Insights)
• vloeistofinname (in GARMIN Connect™ en optioneel in Connect IQ™ widget)
• gezondheidstracking voor vrouwen (in GARMIN Connect™ en optioneel in Connect IQ™-Widget)


Sensoren:

• gps
• GLONASS
• Galileo
• multi-frequentie positionering
• hartslagmeting om de pols (Garmin Elevate™-technologie)
• barometrische hoogtemeter
• compas
• gyroscoop
• acceleratiemeter
• thermometer
• saturatiemeting om de pols, acclimatisering


Dagelijkse smart functies:

• Smart Notifications
• SMS-antwoord / oproep via SMS weigeren (alleen Android™)
• kalender
• weer
• aanpasbare energiespaarmodus
• muziekfuncties (smartphone-aansturing)
• muziekweergave
• intern muziekgeheugen (tot 2000 titels)
• Find my Phone functie
• Virb® afstandsbediening
• smartphone-compatibiliteit: iPhone®, Android™
• compatibel met Garmin Connect™ Mobile
• compatibel met GARMIN Golf app
• Garmin Pay™ (meer informatie en deelnemende banken op www.garmin.com/de-DE/garminpay/banks/ )


Veiligheids- en trackingfuncties (verbinding met smartphone nodig):

• Livetrack
• Group Livetrack
• Live eventvrijgave
• ongevallenmelding tijdens bepaalde activiteiten
• hulp in noodgevallen


Tactische functies:

• Dualgitter coördinaten


Activiteitsfuncties (Activity-Tracker):

• stappenteller
• bewegingsbalk (verschijnt op toestel na periode van inactiviteit; door een paar minuten te lopen zet je de balk weer op nul)
• automatisch doel (laat je zien hoe actief je bent en stelt een dagelijks stappendoel op)
• calorieverbruik
• beklommen etages
• afgelegde afstand
• intensiteitsminuten
• TrueUp™ (naar behoefte tussen compatibele apparaten wisselen en Activity-gegevens synchroniseren)
• Move IQ™ (automatische herkenning van activiteiten)
• GARMIN Connect™ Challenges (via optionele Connect IQ App)


Trainings-, plan- en analysefuncties:

• hartslagzones
• hartslagalarm
• hartslag-calorieën
• % HS Max
• % HS (als procentuele waarde hartslagreserve (maximale hartslag min rust-hartslag)
• regeneratietijd
• automatische maximale hartslag
• hartslagvariabiliteit stresstest (meet jouw hartslagvariabiliteit terwijl je 3 min. stil staat. Het resultaat is een geschatte waarde van jouw belasting, de waarde gaat van 0 tot 100, een lage waarde staat voor een lage belasting)
• hartslagtransmissie (zendt via ANT+™ hartslaggegevens naar gekoppelde apparaten)
• ademhalingsfrequentie tijdens de training (alleen met compatibele accessoires)
• gps-snelheid en -afstand
• aanpasbare datavelden
• aanpasbare activiteitsprofielen
• Auto Pause®
• intervaltraining
• uitgebreide trainingsfuncties
• trainingsplanningen downloadbaar
• energiemodus (instellingen voor accugebruik bij activiteiten aanpasbaar)
• Auto Lap®
• handmatige ronde
• aanpasbaar ronde-alarm
• hitte- en hoogte-acclimatisering
• VO2Max (hardlopen)
• VO2Max (trailrunning)
• realtime STAMINA
• trainingszustand (weet of je effectief traint, trainingsdata zoals VO2Max en de anaerobe drempel worden vastgelegd en met actuele data vergeleken)
• trainingsbelasting (combineert hartslag- en VO2Max-data van 28 dagen, zodat je altijd in de optimale zone van je trainingsdoel traint)
• trainingsbelastingsfocus
• trainingseffect (aerob en anaerob)
• trainingseffectaanduidingen (baten)
• geoptimaliseerde hersteltijd
• dagelijkse aanbevolen workouts
• aanpasbare alarmen
• audio berichten (optioneel, als het apparaat met een compatibele smartphone is gekoppeld)
• eindtijd
• Virtual Partner (training tegen een virtuele persoon)
• Virtual Racer™ (neem het op tegen andere activiteiten)
• automatische multisport activiteiten
• manuele multisport activiteiten
• routegeleiding op traject
• GARMIN Live segmenten
• STRAVA functies (Beacon, Live segmenten)
• roundtrip-Routing (hardlopen, wielrennen)
• Trendline™ - routing naar populairiteit
• display- en/of toetsenblokkering
• hotkeys
• automatisch aanpassen van de weergave
• activiteitsgeschiedenis op het horloge
• Physio TrueUp™ (naar behoefte tussen compatibele apparaten wisselen en trainingsgegevens synchroniseren)


Hardloopfuncties:

• beschikbare hardloopprofielen: hardlopen, circuittraining, hardlopen op een loopband, hardlopen in de hal, trailrunning, virtuele hardlooptraining, ultralopen
• afstand, duur en snelheid op basis van gps
• hardloopefficiëntie (met compatibele accessoires)
• verticale beweging en verticale verhouding (de op- en neerwaartse beweging tijdens het hardlopen en de verhouding tussen inspanning en opbrengst van jouw staplengte, compatibele accessoires benodigd)
• bodemcontacttijd en balans van de bodemcontacttijd (beschrijft de tijd tussen het neerzetten van de hak, de bal of de volledige voet op de grond tot het optillen van de grond en helpt zo meer symmetrisch te lopen, compatibele accessoires benodigd)
• staplengte (realtime, compatibele accessoires benodigd)
• stapfrequentie (aantal stappen per minuut)
• prestatietoestand (vergelijkt, na 6 tot 20 min. lopen jouw actuele prestatietoestand met je gemiddelde fitheidstoestand)
• lactaactdrempel (legt door een analyse van pace en hartslag het punt vast waarbij je spieren snel vermoeid raken, compatibele accessoires benodigd)
• PacePro™- pacestrategieën
• hardlooptrainingen
• looptijdprognose
• compatibel met loopsensor


Fietsfuncties:

• beschikbare fietsprofielen: fietsen, binnen fietsen, mountainbiken, triatlon
• compatibel met vermogens-, trapfrequentie- en snelheidssensoren
• tijds- en afstandsalarm
• afstand (aantreden tegen eerdere activiteiten)
• fietskaart (voor routing geschikte kaart voor het fietsen)
• MTB grit en flow
• aanpasbare rondeafstand
• maximale rondevermogen (met compatibele vermogensmeter)
• anaerobe drempel op basis van vermogen (FTP) (met compatibele accessoires)
• Vector™ compatibel (uitgebreide Vector ondersteuning)
• compatibel met ANT+ vermogensmeters van andere aanbieders
• Varia™ compatibel (Varia Vision™, Varia™-Radar, Varia™ fietsverlichting)


Zwemfuncties:

• beschikbare zwemprofielen: zwemmen in een zwembad, open water, zwemmen/hardlopen
• zwemfuncties in open water (afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieën, track opslag)
• zwembadfuncties (aantal banen, afstand, tempo, aantal slagen, slagsnelheid, calorieën)
• detectie slagtype (vrije slag, rugslag, borstcrawl, vlinderslag)
• efficiëntie van de slagen (SWOLF)
• standaard rusttimer (vanaf 0)
• herhalingstimer met "herhaling aan"
• automatische herhaling
• tijds- en afstandsalarm
• pace alarm (alleen zwemmen in een zwembad)
• countdown start
• zwemtraining
• kritische zwemsnelheid
• hartslagmeting om de pols onder water
• hartslag (tijdens regeneratiefase, statistieken voor intervallen en eenheden tijdens regeneratiefase, automatisch downloaden van hartslagdata na het zwemmen, optionele HRM-Swim of HRM-Tri hartslagborstband nodig)


Fitnessapparaten/-studio:

• beschikbare fitnessstudio-activiteitsprofielen: kracht-, HITT-, cardio- en crosstrainer-training, steppen, traplopen, roeien, yoga en pilates
• cardiotrainingen
• krachttrainingen
• HIIT-workouts
• Yoga-workouts
• pilates-trainingen
• beeldscherm-trainingsanimatie
• automatische herhalingsteller


Outdoor-functies:

• beschikbare outdoor-vrijetijdsprofielen: wandelen, indoorklimmen, boulderen, bergbeklimmen, mountainbiken, skiën, snowboarden, langlaufen, stand up paddling, roeien, kajakken, surfen, jagen, jumpmaster, tactische operaties, kiteboarden, windsurfen, sneeuwschoenwandelen
• punt-naar-punt navigatie
• trackregistratie in real time
• terug naar start (kortste route naar het startpunt)
• TracBack® (terug naar start langs de afgelegde route)
• UltraTrack Mode
• Around Me-Modus
• Up Ahead
• hoogteprofiel
• afstand naar het doel
• barometrische trendweergave
• ClimbPro™ klimplanner
• auto-beklimming bij trailrunning
• stijging/daling totaal
• toekomstig hoogteprofiel
• reeds geïnstalleerde TopoActive kaarten
• reeds geïnstalleerde weg- en trailkaarten
• reeds geïnstalleerd skiplaatskaarten
• ondersteuning voor downloadbare kaarten
• compatibel met Basecamp™
• gps-coördinaten
• pijlen en gaan
• oppervlakteberekening (via Connect IQ™)
• jacht- en viskalender (via Connect IQ™)
• wegpunt projectie
• zon- en maankalender (via Connect IQ™)
• Xero™ positie
• expeditie-gps-activiteit (activeert de energiespaarmodus en legt een keer per uur een gps-trackpunt vast. Voor het verlengen van de accuduur worden alle sensoren en ook de accessoires gedeactiveerd, waaronder de verbinding met de smartphone)
• getijde (via Connect IQ™)


Golffuncties:

• ca. 42.000 golfplaatsen wereldwijd reeds geïnstalleerd
• afstand tot het voorste, middelste en achterste gebied van de green
• afstand tot layups/doglegs
• automatische slagmeting (berekent de precieze afstand voor de gespeelde slagen)
• digitale scorecard
• gepersonaliseerde doelen
• statistiek opslag (slagen, putts per ronde, greens en fairway treffers)
• Garmin AutoShot™ (meet de slagafstand en legt herkende slagen automatisch vast zodat je ze na de ronde in jouw Garmin Connect™ account kunt analyseren)
• volledige vectorkaart
• automatische courseview updates
• weergave green met de mogelijkheid tot manuele positionering van de vlag
• hindernissen en golfvelddoelen
• PinPointer
• Playslike afstand
• touch doelselectie aan (raak een doel op het scherm aan om de afstand tot een punt te bepalen)
• Handicap-Scoring
• compatibel met TruSwing™
• rondetimer/totaal
• compatibel met automatische opslag van clubs (accessoires vereist)
• te gebruiken bij toernooien


GARMIN Connect™-functies:

• synchronisatie (overdracht van trainingseenheden) via Bluetooth Smart via smartphone of via een kabel met de pc/Mac

• opslaan, analyseren, plannen en doorgeven van activiteiten op de sociale netwerken
• Live-Tracking-functie: laat je vrienden en familie in realtime zien waar je bent
• Grouptrack: volg tijdens de activiteit de actuele positie van de groepsleden
• trainingsgegeven uploaden
• trainingsplanningen
• kaartweergave
• dagoverzicht
• diagramoverzichten
• online uitdagingen
• becommentarieer de activiteiten van andere gebruikers


Garmin Connect IQ™-functies:

• opstellen van individuele beeldschermdesigns, integratie van smartphone-foto‘s als beeldschermachtergrond
• apps en widgets downloaden voor extra functies
• datavelden aanpassen


GARMIN Explore™ functies:

• synchroniseer en deel gegevens van compatibele, gekoppelde GARMIN apparaten
• beleef avontuur met routeplanning, positie doorgeven en tracken en Cloud-opslag voor waypoints, routes en tracks
• inclusief bepaalde kaarten, o.a. topografische kaarten, kaarten van open land en luchtopnames; onbegrensde toegang tot kaarten in de app en in de Cloud-opslag
• downloadbare kaarten en navigatiefuncties voor smartphones en tablets, die overal, te allen tijd en zonder mobiel signaal kunnen worden gebruikt


Let op:
smartphone-compatibiliteit van de Garmin Connect™-app (systeemeisen): http://www.garmin.com/de-DE/ble


Technische gegevens:

• compatibel met ANT+ en Bluetooth smart (BLE) sensoren
• interfaces: ANT+ en Bluetooth Smart, WLAN
• geïntegreerd acceleratiesensor
• elektronische kompas met 3 assen met kantelcompensatie
• gyroscoop
• barometrische hoogtemeter
• thermometer
• lithium-ionen accu
• display: 1.2" (30.4 mm)
• transflectief MIP-kleurendisplay (memory in pixel)
• zeer goed leesbaar in de zon
• resolutie: 240 pixels (diameter)
• bediening via touchscreen en vijf knoppen
• waterdichtheid: 10 ATM (komt overeen met een proefdruk in ca. 100 meter diepte)
• materiaal van het horlogeglas: Power Sapphire™
• materiaal van de lunet: titanium
• materiaal behuizing: vezelversterkt polymeer met metalen achterzijde
• afmetingen: ca. 42 x 42 x 14,1 mm
• materiaal van de armband: silicone (20 mm breed; Quick-Fit-System voor snel wisselen zonder gereedschap voor polsomvang 108-182 mm)
• opslag/protocol: 32 GB
• muziekgeheugen: tot 2000 titels
• gewicht: ca. 58 g


Accuduur:

• smartwatch-modus: tot 11 dagen (tot 14 dagen met solarlaadfunctie*)
• accuspaarmodus: tot 38 dagen (tot 87 dagen met solarlaadfunctie*)
• alleen gps-modus: tot 37 uur (tot 46 uur met solarlaadfunctie*)
• alle satellietsystemen: tot 26 uur (tot 30 uur met opladen via solarlaadfunctie**)
• alle satellietsystemen en multiband: tot 15 uur (tot 16 uur met opladen via solarlaadfunctie**)
• alle satellietsystemen en muziek: tot 7 uur
• maximale gps accumodus: tot 90 uur (tot 162 uur met opladen via solarlaadfunctie**)
• gps-expeditiemodus: tot 26 dagen (tot 43 dagen met solarlaadfunctie*)

*Let op:
De accuduur met solarlaadfunctie is gebaseerd op het hele dag dragen met een verblijf van 3 uur buiten bij 50.000 lux (een wolkenvrije dag heeft tot 100.000 lux, een bewolkte hemel ca. 20.000 lux)
**let op:
Er wordt uitgegaan van een gebruik bij 50.000 lux (een onbewolkte zonnige dag bereikt tot 100.000 LUX, een bewolkte hemel ongeveer 20.000 LUX).


Optionele accessoires:

• HRM Dual™ borstband (bestelnr. 2286881)
• snelheids- en trapfrequentiesensor 2 (bestelnr. 2290558)
• Running Dynamics Pod hardloopsensor (bestelnr. 2260993)


Leveringsomvang:
• 1 x GARMIN Fenix 7S Sapphire Solar gps multisporthorloge, USB-kabel, snelstartgids

Let op:
USB-stekker niet meegeleverd.


Beschrijving QuickFit® fietshouder
Als je je Garmin outdoor- en multisporthorloge ook tijdens het biken in het oog wilt houden, dan heb je de QuickFit® stuurhouder nodig.
Of je nu de belangrijkste trainingsgegevens en resultaten wilt bekijken, of een route wilt navigeren - daarvoor hoef je vanaf nu niet meer op je pols te kijken.

De set bestaat uit drie verschillende houders voor 20 mm, 22 mm en 26 mm brede QuickFit®-armbanden. Hierdoor is hij compatibel met verschillende horlogemodellen. Voor de montage hoef je alleen de armband van je horloge te halen en het uurwerk in de passende houder te plaatsen. De houder zelf kun je, net als bij de Garmin Edge modellen, met een 90°-draai in de fietshouder vastklikken.

Compatibiliteit:
• Garmin Fenix 6 (bestelnr. 2293963)
• Garmin Fenix 6S (bestelnr. 2293961)
• Garmin Fenix 6 Solar (bestelnr. 2304525)
• Garmin Fenix 6S Solar (bestelnr. 2304524)
• Garmin Fenix 6 PRO (bestelnr. 2293966)
• Garmin Fenix 6S PRO (bestelnr. 2293964)
• Garmin Fenix 6X RRO (bestelnr. 2293967)
• Garmin Fenix 6 PRO Solar (bestelnr. 2304528)
• Garmin Fenix 6S PRO Solar (bestelnr. 2304526)
• Garmin Fenix 6X RRO Solar
• Garmin Fenix 6 PRO Solar Titanium (bestelnr. 2304530)
• Garmin Fenix 7/7S/7X serie
• Garmin epix
• Garmin Quatix 6
• Garmin Quatix 6 Titanium
• Garmin Quatix 6X Solar
• Garmin Tactix Delta - Sapphire Edition
• Garmin Tactix Delta - Ballistic Edition
• Garmin Tactix Delta Solar

Technische gegevens:
• materiaal: kunststof
• montagepositie: stuur of stuurpen
• diameter stuur /stuurpen: universeel
• gewicht: ca. 13 g (houder 22 mm + stuurhouder incl. O-ring)

Leveringsomvang:
• 1 x Garmin QuickFit® fietshouder voor Fenix 6
Bestaande uit:
• 1 x stuurhouder (identiek aan de Garmin Edge standaardhouder, bestelnr. 2098230)
• 1 x opzetstuk voor 20 mm QuickFit®-horloge (Fenix 6S/7S)
• 1 x opzetstuk voor 22 mm QuickFit®-horloge (Fenix 6/7)
• 1 x opzetstuk voor 26 mm QuickFit®-horloge (Fenix 6X)
• 7 x O-ring (verschillende Ø)

Let op:
Vanwege de verschillende behuizingsafmetingen NIET compatibel met horloges uit de Fenix 5 en Fenix 3 series!

Eigenschappen
Compatibel met ANT+:
Ja
Bluetooth:
Ja
GPS:
Ja
Navigatie:
Ja
Hoogtemeter:
Ja
Smart Notifications:
Ja
24/7 activiteitstracker:
Ja
Fietsfuncties:
Ja
Zwemfuncties:
Ja
Hartslagmeting aan pols:
Ja
Hartslagmeting via borstband:
Ja
Beoordelingen (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.