GARMIN EDGE 130
Richtinggevend!

Klein, maar pas op! In de nieuwe Garmin Edge 130 gaat meer schuil dan je op het eerste zicht zou verwachten. Het 1,8“ display is zelfs onder zonnestralen goed af te lezen en met net 33 gram behoort de compacte fietscomputer tot de lichtgewichten.

Naast de weergave van de actuele snelheid, afstand en hoogtemeters heeft de Garmin Edge 130 dankzij de ondersteuning voor GPS-, GLONASS- en Galileo-satellieten ook onder een dicht bomendak ontvangst. Zo navigeert het systeem je met akoestische aanwijzingen betrouwbaar naar het doel – in het bos, op de trail of in de stad.

Gekoppeld aan een smartphone heb je de mogelijkheid Smart Notifications zoals telefoontjes, SMS-berichten, afspraken en zelfs de actuele weersvoorspelling op het display te zien.

De fietscomputer is compatibel met Varia producten zoals de smarte verlichting en de radar om je voor tegemoetkomende auto’s te waarschuwen. Eveneens kan de computer in combinatie met vermogensmeters zoals Vector 3 gebruikt worden zodat je het in Strava Live tegen andere gebruikers op kunt nemen.

De nieuwe Garmin Edge 130 is ook als MTB Bundle verkrijgbaar, incl. extra houder, afstandsbediening en siliconen hoes of als Performance Bundle, incl. hartslagsensor.