Fietskleding Giordana – functionele kleding uit het hart van Italië
Wielerkleding van Giordana – met ervaring ontworpen fietskleding

De firma Giordana is in 1986 door Federico Zecchetto opgericht en heeft zich van begin af aan in de productie van wielerkleding gespecialiseerd. Gedreven door het doel de wielerwereld producten met eersterangs functies ter beschikking te stellen, combineerde de firma Giordana hoogwaardige materialen met een uitstekende verwerking. Zowel voor mannen als vrouwen zijn er jerseys, shirts, koersbroeken, fietsbroeken, thermojacks en vele andere diverse kledingstukken. Functionele fietskleding, ‘Made in Italy’ die de trend zet en modern vormgeeft.

Robuuste, functionele materialen  
Een bijzonder kenmerk van de fietskleding van Giordana is de constante ontwikkeling van techniek, processen en stoffen die gebaseerd is op een nauwe samenwerking met gerenommeerde atleten en professionele wielerteams. Zo voldoet de firma aan de hoge eisen die bij verschillende activiteiten op de fiets worden gesteld. Met robuuste materialen weet de kleding te overtuigen en tegen hoge belastingen stand te houden.

Wielerkleding voor alle weersomstandigheden  
De materialen van de wielerkleding bieden voor alle jaargetijden en weersomstandigheden een passend goed gevoel. In de winter zijn de functionele stoffen lekker warm, met thermofunctie en ze zijn ademend. Ze houden warmte vast zonder aan elasticiteit te verliezen. In de zomer beschermt het elastische, ademende en zachte materiaal van de wielerkleding tegen UV-stralen en is het met compressie-effect uitgerust.