GORE® WEAR C7 PRO KIT
Go Pro!

Rijden zoals de profs – GORE® WEAR maakt het mogelijk. De C7 PRO KIT is wat jij nodig hebt voor maximale performance in het zadel.

Het jack is voorzien van een Polartec® Alpha® wattering en de bekende GORE® WINDSTOPPER® membraan. Zo biedt de jas isolering zonder een groot volume te hebben voor nog meer warmte voor je lichaam en langdurige bescherming tegen wind en lichte regen.

Voorts zijn er twee thermokoersbroeken beschikbaar: de klassieke Bib Tights en de Partial Bib Tights. Beide beschikken over de hoogwaardige EXPERT ROAD MEN broekzeem die zijn naam eer aan doet. Lange tochten vormen hiermee geen probleem – er wordt precies de juiste mate aan bewegingsvrijheid, ademend vermogen en demping geboden. Het verschil tussen de beide koersbroeken? De Partial Bib Tights heeft aan de voorkant, bij de dijen en het zitvlak dewinddichte GORE® WINDSTOPPER membraan – de klassieke Bib Tights is in zijn geheel met deze feature uitgerust. Perfect voor frisse dagen!

Bekijk de collectie die ook veeleisende profs weet te overtuigen!

Voorraad beperkt!

GORE WEAR
(0)

GORE WEAR C7 GORE WINDSTOPPER PRO JACKET windjack heren

De C7 GORE WINDSTOPPER PRO JACKET van GORE WEAR heeft een nauwsluitende pasvorm maar biedt optimale bewegingsvrijheid in de fietshouding. Door het GOR...

Windstopper Winddicht Waterdicht

Adviesprijs € 259,95 vanaf209,41 

GORE WEAR
(0)

GORE WEAR C7 GORE WINDSTOPPER PRO BIB TIGHTS+ thermocollant heren

De C7 GORE WINDSTOPPER PRO BIB TIGHTS+ thermocollant van GORE WEAR is de optimale keuze voor jouw wintertraining. Dankzij het GORE WINDSTOPPER membraa...

Winddicht Waterdicht Windstopper

Adviesprijs € 219,95 203,31 

GORE WEAR
(1)

Kleur: black

black
Adviesprijs € 199,95 176,92