GORE® WEAR SHAKEDRY
SCHUD DE REGEN VAN JE AF

Stel je voor dat je door een regenbui rijdt. Jouw regenjas houd je droog. De regen druppelt aan het oppervlak naar beneden. En het mooiste daarbij? Na de regen schud je de jas en ook de laatste druppels zijn weg.
Te mooi om waar te zijn? Niet bij GORE® Wear! Met de SHAKEDRY technologie maakt GORE dit droombeeld werkelijkheid.

De clou? Normaalgesproken is een membraan tussen binnenmateriaal en een robuust buitenmateriaal ingebed. Het bovenmateriaal kan zich echter vol water zuigen en wordt klam en nat. GORE® Wear gebruikt daarom geen textielen buitenlaag. Zo kan de wind- en waterdichte GORE-TEX membraan laten zien wat hij kan.

Als je nog niet overtuigd bent: de jas is bovendien zeer licht, is klein opvouwbaar en beschikt over veel ademend vermogen – de perfecte combinatie voor sportieve tochten bij wisselvallig weer.

Voor zeer koele dagen heeft GORE® Wear het hoogwaardige fietsjack voorzien van een Polartec Alpha wattering en de toevoeging ‘Insulated’. De lichte synthetische wattering biedt effectieve bescherming tegen de kou en een goed ademend vermogen. Perfect voor de koude tijd van het jaar!

Bekijk ons aanbod aan SHAKEDRY regenjassen van GORE® Wear – van klassiek eenvoudig en reflecterende HiViz varianten tot isolerende winterjassen met Polartec wattering.