Weg met het vuil!
Stap voor stap naar een schone fiets

Wie van zijn fiets houdt, die poetst!

Het is herfst. Je trapt met je gravelbike door het grind, over veldpaden en door het bos. Eenmaal thuis aangekomen stap je voldaan onder een warme douche – en een douche, daar is je fiets ook aan toe. Stof, zand en modder zijn de aartsvijanden van je stalen ros. En daarom is het belangrijk dat je hem regelmatig van het vuil bevrijdt en het onderhoud gunt dat hem toekomt. En daar is helemaal niet veel voor nodig.

In onze tutorial laten we stap voor stap zien hoe je jouw fiets schoon kunt maken en kunt onderhouden. Zodat je ook lang plezier aan je fiets kunt beleven!

Voor een zo goed mogelijke verzorging van je fiets hebben we enkele highlights voor fietsreiniging en –onderhoud op een rijtje gezet. Hier vind je onze aanbevelingen.

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.