Surf
the
Trail

vanaf € 1931

We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

bestellen

vanaf € 1931

bestellen

DEZE BIKE WORDT GELEVERD MET FLOW-GARANTIE. HIJ KLIMT MET BRAVOURE DE BERG OP EN LAAT JE OP SINGLETRAILS HET DAL IN SURFEN. BEKIJK DE NIEUWE GROUND CONTROL!

Minimalism

PLATFORM-
DESIGN

Het aluminium frame van de GROUND CONTROL verschijnt in de nieuwe ROSE design-DNA met aan de achterkant een veerweg van 120 mm. Met zijn 29" wielen rolt hij uitstekend over obstakels, biedt een rustig rijgedrag en is veilig bij offroad gebruik. Deze bike is beweeglijk en uitgebalanceerd - precies zoals je dat bij een toerfiets wenst.

Action

CUSTOM-TUNED
SUSPENSION

Samen met RockShox hebben we de vering en demping zo afgestemd dat je in elke situatie een optimale feedback van de ondergrond krijgt en de fiets efficiënt en gecontroleerd over de trail kunt bewegen. Het Inline Suspension Design geeft de fiets bovendien een strak uiterlijk.

State of the Art

NIEUWE
GEOMETRIE

De geometrie van de GROUND CONTROL hebben we compleet nieuw ontwikkeld. Voor meer fun op de trail is de reach groter, de stuurhoek platter en de zithoek steiler - de nieuwe ROSE Trail-Tour-Geometry is geboren!

Hang loose

SURF THE TRAIL

Modellen