•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Kleding en accessoires voor het donkere seizoen

Het donkere seizoen komt er weer vlot aangerold. Op weg naar het werk of tijdens een ontspannen tocht in de avond - de zon maakt plaats voor de lange nachten.

Dat is echter geen reden om thuis te blijven of de auto te pakken! De hoogtijdagen van de hi-vis kleding komen er weer aan!

Met opvallende neonkleuren onderscheid jij je van het donker en maak je jezelf voor andere verkeersdeelnemers beter zichtbaar in het donker en de schemering.

Reflective is the new black

Dat hi-vis echter niet alleen met neonkleuren mogelijk is, maken onze decentere producten duidelijk. Ze lijken op het eerste gezicht donker te zijn en hebben zo een gedekt, tijdloos uiterlijk. Als ze echter in het vizier van schijnwerpers komen, laten ze hun ware gezicht zien.

Het paradevoorbeeld: de CRAFT RIDE GLOW JKT! Het bovenmateriaal is rondom volledig reflecterend en glanst bij daglicht in een onopvallend antraciet. Als er echter licht op straalt, toont hij zijn volledige potentiaal en is hij zeer goed zichtbaar.

Met grote reflecterende elementen of opvallend neonkleuren - rust je nu uit met hi-vis kleding en maak jezelf klaar voor de donkere dagen.