producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 100 jaar familietraditie
  Rose

  ROSE catalogus en app

  Gratis catalogus bestellen of app downloaden 


     


  De ROSE Bikes fietscatalogus 2017 biedt een overzicht van ons complete, veelzijdige fietsassortiment.

  Je vindt hier de nieuwe ROSE fietsen voor het komende seizoen met alle highlights op het gebied van race, mountainbike en trekking. Bij de racefietsen zijn er in 2017 veel interessante innovaties, zoals de opvolger van de XEON CW, de nagelnieuwe X-LITE CW. Ook de mountainbikers komen aan hun trekken. Onze succesvolle freerider SOUL FIRE gaat in de volgende ontwikkelingsronde. Hij rijdt nu op 27,5” wielen en beschikt zo over nog meer potentieel en reserves voor gave stunts.

     


  ROSE Magazine CYCLE STORIES  Het ROSE magazine ‘CYCLE STORIES’ verschijnt drie keer per jaar met inhoud voor zowel mountainbikers, wielrenners als vrijetijdsfietsers. Zo vind je er naast producten onder andere ook reisverslagen, concrete praktijktips, interviews en een blik achter de schermen.

       
   


  ROSE APP 

  Surf je liever met je smartphone of tablet door de ROSE wereld? Download dan de ROSE app. Daarmee kun je direct via de mobiele webshop je aankopen doen of de catalogus downloaden. Met de geïntegreerde barcodescanner kun je altijd nakijken of een bepaald product verkrijgbaar is in de ROSE webshop. De app is kostenloos verkrijgbaar in de talen Duits, Engels, Nederlands en Frans:


    

   
     laad kaart
  'laad kaart