producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 110 jaar familietraditie
  Rose

  ROSE BIKETOWN Bocholt

  De wielersportwereld op meer dan 6000 m².  

  BIKETOWN Bocholt straalt in nieuwe glans – nog moderner, nog digitaler, nog uitnodigender

  ROSE BIKETOWN in Bocholt is na 10 jaar aan een grondige renovatie onderworpen. Het 6000 m2 grote verkoopsoppervlak is gemoderniseerd en gedeeltelijk omgebouwd. De verbinding van online en retail stond net als in München op de voorgrond. Nog digitaler en nog klantvriendelijker – dat waren de uitgangspunten. Dat is bijv. omgezet met talrijke iPad-standaards naast de fietsen voor eenvoudigere configuratie en drie grote configuratieschermen waarop de individueel vormgegeven fiets in vol ornaat kan worden bekeken, evenals beacons (zenders die de bezoekers in de winkel lokaliseren en aanbiedingen naar de smartphone of tablet sturen). Klanten kunnen met hun klantenkaart thuis met de configuratie beginnen, de gegevens vervolgens in de winkel inlezen en daar de samenstelling van hun droomfiets voortzetten. Waar gewenst helpt een ROSE verkoopadviseur hun daarbij. Indien men niet over een klantenkaart beschikt, kan de klant in de winkel met de configuratie starten en de gegevens op een shoppingkaart opslaan. De actuele stand kan thuis via de online configurator worden opgeroepen. 

  Offline op laten meten, online kopen

  Een andere digitale verlinking is de voetmeting. In de winkel worden de voeten van de klant opgemeten, de gegevens worden online opgeslagen. Thuis heeft de klant bij de volgende online schoenaankoop de mogelijkheid op basis van de in de winkel verkregen data schoenen virtueel te passen en geschikte modellen weer te laten geven. Datzelfde geldt voor de zitbeentjesmeting voor het vinden van een perfect passend zadel. 


  Teststations zorgen voor unieke shoppingervaring 

  Onder het motto ‘Meer emotie en ervaring’ kunnen klanten in de omgebouwde flagshipstore in Bocholt niet alleen een fiets kopen, maar alles wat daarbij hoort testen: bij een pompteststation kunnen alle fietspompen worden uitgeprobeerd; een gps-station helpt om het juiste navigatiesysteem te vinden; een windinstallatie laat je een goed zittende fietsbril vinden en een darkroom maakt een lichttest onder realistische omstandigheden mogelijk. Producthighlights worden duidelijk in de winkel gepresenteerd en noviteiten worden met speciale presentaties aangeprezen. De kroning vindt plaats wanneer de gemonteerde fiets wordt afgehaald: in een speciaal ingerichte ruimte wordt de fiets overhandigd en worden alle functies nog eens uitvoerig toegelicht.


  Community in real life 

  Na alle fascinaties, tests en configuraties kunnen de klanten na de renovatie op de eerste etage van BIKETOWN Bocholt bij een kopje koffie tot rust komen. De traditionele kleine koffieautomaat heeft plaats gemaakt voor een grote koffiebar, de community-lounge, met servicepersoneel, taart, wraps, sap, salades en nog veel meer. Het ontmoetingspunt voor fietsers kan door klanten, of door groepen als tussenstop worden gebruikt. Gratis WiFi, tegenwoordig vanzelfsprekend, rondt het digitale aanbod in de gemoderniseerde ROSE winkel af en nodigt uit tot een langer verblijf in de koffiebar.


  Openingstijden:

  Ma. – wo.:  10.00 – 18.30 uur
  Do. – vr.:  10.00 – 20.00 uur
  Za.:   10.00 – 18.00 uur


  ROSE BIKETOWN Bocholt - Werther Straße 44 - 46395 Bocholt- Tel.: 0 28 71 / 27 55 - 55 - Fax.: 0 28 71 / 27 55 - 50

   
     laad kaart
  'laad kaart