producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 110 jaar familietraditie
  Rose

  MUKO-BIKE-TOUR 2017

  … de liefdadigheidstour voor iedereen 

  8 juli 2017 is het weer zover – 95 kilometer fietsen voor het goede doel!

  Na de succesvolle MUKO-BIKE-TOUR 2016 zijn we blij ook dit jaar weer ons steentje te kunnen bijdragen. Meld je aan en ontvang een limited edition MUKO-BIKE-TOUR jersey 2017. Je steunt hiermee de Deutsche Förderungsgesellschaft zur Mukoviszidoseforschung e.V. (Duitse stichting ter ondersteuning van het onderzoek naar taaislijmziekte). De netto-opbrengst uit de verkoop van jerseys en startbewijzen wordt 100% aan het goede doel geschonken. Vorig jaar waren er ongeveer 400 deelnemers – in 2017 is er zelfs plaats voor 400 deelnemers.

  Voor de komende tour hebben we een 95 kilometer lange route met hele bijzondere tussenstops uitgestippeld! Met een gemiddelde snelheid van 21 km/u kan elke fiets meedoen: van trekking- en racefiets tot mountainbike.

  Op deze pagina zullen we je op de hoogte houden en het laatste nieuws met je delen. 


  WAT IS MUCOVISCIDOSE?

  Mucoviscidose is een ongeneeslijke, erfelijke ziekte. Door een genetisch defect wordt de stofwisseling verstoord. Dat leidt ertoe dat alle lichamelijk afscheidingen verdikt worden geproduceerd, taai slijm kleeft aan de longen of aan de alvleesklier. Vaak ontbreekt de lucht om te ademen. Voor de degenen die betroffen zijn, betekent dit een verlies aan levenskwaliteit. De Deutsche Gesellschaft zur Förderung der Mukoviszidoseforschung e.V. heeft zich ten doel gesteld het onderzoek naar de ziekte te ondersteunen, om deze misschien ooit toch te kunnen genezen. 


  REKENING VOOR GIFTEN 

  Volksbank Rhede // IBAN: DE95 4286 1848 0013000800 // BIC: GENODEM1RHD      
     laad kaart
  'laad kaart