producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 110 jaar familietraditie
  Rose

  ROSE BIKETOWN München

  ... de futuristisch vormgegeven conceptstore in het nieuwe winkelcentrum MONA 


  Onze tweede BIKETOWN is in oktober 2014 in het MONA winkelcentrum in München (direct naast de OEZ) geopend en is met recht een multimediale conceptstore. ROSE BIKETOWN München biedt een hoogwaardige en bijzondere combinatie aan fietsen en producten in een opmerkelijke en belevingsvolle omgeving op 300 m².

  De nadruk ligt voornamelijk op configuratie en custom-made. Met behulp van de ROSE Bike Configurator kan je in de conceptstore direct op een tablet of samen met een adviseur jouw individuele droomfiets exact conform jouw wensen samenstellen – of het daarbij nu gaat om ergonomie of de zithouding, om persoonlijke voorkeuren voor bepaalde onderdelen of om jouw budget. Opgeslagen configuraties kan je van thuis meenemen of juist voor verdere uitwerking mee naar huis nemen. Zo smelt het internet samen met onze winkel. Jouw op maat gesneden fiets wordt ten slotte met de hand opgebouwd in de productiehallen in Bocholt.

  Vanzelfsprekend wordt in de ROSE conceptstore in München ook het ons kenmerkende, professionele en persoonlijke advies gegeven. Ook staat een exclusieve keuze aan fietsonderdelen, kleding en accessoires voor je klaar. Een 3D-voetmeting, onze werkplaats en een professionele fietsoverdracht maken het aanbod compleet.

  BIKETOWN München is onderscheiden met de ‘Best of Best Award’ op het onderdeel Interior, Retail bij de ICONIC Awards 2015. Deze onderscheiding is opnieuw een eer voor onze conceptstore die in januari 2015 reeds werd onderscheiden met de gerenommeerde prijs ‘Store of the Year Award’ van het Handelsverband Deutschland e.V. (HDE) in de categore ‘Out of Line’. De jury was naast de hoogwaardige inrichting vooral onder de indruk van de geslaagde samensmelting van on- en offline en de combinatie met moderne digitale media.

  Naast de Store of the Year Award en de Best of Best Award zijn we met ons toekomstgerichte project ook officieel partner van de ISPO Academy. In het kader van deze coöperatie presenteren we ons concept aan internationale handelaren en handelsexperts.

  Ook het ontwerp van de winkel mag rekenen op enthousiasme. Zo is onze winkel als enige Duitse finalist genomineerd in de categorie ‘Store Design of the Year’ van de World Retail Awards 2015. Op 10 september 2015 wordt de winnaar in Rome bekend gemaakt.

  Redenen te over om eens een bezoekje te brengen aan BIKETOWN München!

  Het concept wordt omgezet in samenwerking met Blocher Blocher Partners (architectuur en planning) en redhotmagma (configuratie en Interactive Wall).
  ROSE BIKETOWN Bocholt nu online in 360° panorama rondgang 


  ROSE BIKETOWN München – MONA winkelcentrum – Pelkovenstraße 143 –  80992 München

   
     laad kaart
  'laad kaart