producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 110 jaar familietraditie
  Rose

  Betalingsmogelijkheden

  Betalen - zoals jij dat wilt 

  Creditcard:
  Wij bieden jou de mogelijkheid te betalen met  een Mastercard of VISA creditcard. Vul tijdens de bestelling het kaartnummer, de geldigheidsdatum en de verificatiecode in. Het factuurbedrag wordt afgeboekt op het moment van verzending.

  PayPal:
  Betaal veilig, eenvoudig en snel met je PayPal account. Indien je nog geen PayPal account hebt, kun je er in een handomdraai een aanmaken: ga naar www.paypal.nl, klik op 'Rekening openen' en  koppel jouw bankrekening of creditcard aan jouw PayPal account. Daarna kun je al via PayPal betalen. Betalen via PayPal is alleen binnen Europa mogelijk.

  iDeal:
  Via een beveiligde verbinding wordt contact gemaakt met de door jou opgegeven bank. Alle grote consumentenbanken in Nederland ondersteunen iDeal als veilige, online betaalmogelijkheid. Je hoeft je niet bij iDeal aan te melden. Wanneer een betaling is geslaagd, zal iDeal je dat melden. Ook rosebikes.nl zal de ontvangst van jouw betaling bevestigen. Betalen via iDeal is uitsluitend online mogelijk.

  Vooruitbetaling:
  Maak het totaalbedrag van jouw bestelling over onder vermelding van jouw klantnummer of ordernummer, je volledige naam en woonplaats op onze bankrekening bij de Stadtsparkasse Bocholt, Markt 8, 46399 Bocholt, Duitsland, IBAN: DE 0242 8500 350000135251, SWIFT BIC WELADED1BOH. 

  Let bij vooruitbetaling op je bijdrage in de verzendkosten.


  Wij behouden ons het recht voor de levering indien nodig per vooruitbetaling of creditcard uit te voeren. In dat geval word je hierover van tevoren door ons geïnformeerd.

   
     laad kaart
  'laad kaart