producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 110 jaar familietraditie
  Rose

  OVER ROSE

  Wij leven jouw passie voor het fietsen 
  Fietsen betekent emotie, lifestyle, individualiteit en levensvreugde. ROSE is het merk voor fietsers die individualiteit belangrijk vinden. Als fietsexperts leven wij voor deze passie. Wij leveren klanten via alle kanalen individualiteit en bieden bovendien een unieke en moderne inkoopervaring.
  Passie voor het fietsen was altijd al onze drijfveer. De kleinste fietswinkel van Bocholt is inmiddels uitgegroeid tot een firma met bijna 350 medewerkers die zich voor 100% in dienst van de klant stellen. Want het bieden van hoogkwalitatieve service is voor ons uiterst belangrijk. Bij ons vind je alles wat het fietsershart begeert. Van helmen tot schoenen en van fietsaccessoires tot technische onderdelen, de klant kan kiezen uit duizenden merkartikelen die op meer dan 30.000 m² voor jou klaar staan.


  Je stelt je fiets zo samen zoals jij hem voor ogen hebt. Zithouding, budget, toepassing en gewenste uitrusting – bij ons configureer jij jouw persoonlijke fiets. Aansluitend monteren we de fiets per hand bij ons in Bocholt.


  Onze BIKETOWN winkels zetten nieuwe maatstaven. ROSE BIKETOWN Bocholt is sinds 20 jaar een trekpleister en paradijs voor wielrenners. Op 6000 m² presenteren wij een enorme keuze aan producten rondom de fiets. Sinds oktober 2014 zijn we ook present in München. In BIKETOWN München komen de online- en detailhandel samen. Jouw droomfiets wordt met tablets op een groot scherm geconfigureerd. Je kunt van thuis configuraties meenemen en deze ter plekke verder verwerken. Het concept heeft op handelexperts een dusdanige indruk gemaakt, dat wij in 2015 de Store of the Year Award hebben gewonnen.


  Wij zijn voor jou altijd beschikbaar. Je vind ons niet alleen in de BIKETOWN winkels, op de belangrijkste fietsevenementen en in onze webshop, maar ook op de social media, ons eigen BIKE-CHANNEL.TV en in het klantmagazine CYCLE STORIES, waar we waardevolle informatie rondom de ROSE fietswereld, op de praktijk gerichte thema’s over service, tips over rijtechniek, entertainment en nog veel meer voor je ter beschikking hebben gesteld.

  NU FAN WORDEN:

   
     laad kaart
  'laad kaart