producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 110 jaar familietraditie
  Rose

  Logistiek

  Snel, veilig en betrouwbaar 

  Ons logistiek oppervlak bedraagt ruim 32.000 m² en alleen al ons moderne logistiek- en verzendcentrum heeft een oppervlakte van 23.000m². Ca. 60.000 merkartikelen liggen direct leverbaar voor je klaar. Over het algemeen worden ze binnen een dag na je bestelling verstuurd. Onze magazijnmedewerkers zorgen voor een professionele en deugdelijke verpakking - een afsluitende volledigheidscontrole is natuurlijk vanzelfsprekend. 

  Wist je overigens dat we alle artikelen zonder uitzondering altijd als pakket versturen? Dat gaat supersnel en je goederen zijn op deze manier tijdens het transport automatisch verzekerd!


  DHL

  Onze partner DHL vervoert de pakketten veilig en snel naar Nederland en België, DHL Parcel, UPS of Bpost bezorgt het dan op het door jou gewenste afleveradres. De betrouwbare bezorging heeft voor ons de hoogste prioriteit. 


  Je droomfiets komt eraan!

  Alle fietsen worden door onze verpakkingsspecialisten in speciaal ontwikkelde dozen verpakt die je droomfiets veilig en betrouwbaar beschermen tijdens het transport. Jouw fiets wordt kant en klaar ingesteld afgeleverd. Al naar gelang het type fiets hoef je alleen nog het stuur recht te zetten, de pedalen te monteren en de wielen in te bouwen. Nu ben je klaar voor de eerste rit.

  Gedetailleerde informatie over het rijklaar maken van je nieuwe Rose fiets vind je hier.


   
     laad kaart
  'laad kaart