producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 110 jaar familietraditie
  Rose

  Wij testen onze fietsen!

  Met hart en nieren getest   Voordat een fiets de opdruk ‘ROSE’ mag dragen, zijn er al veel stadia doorlopen. Alles begint met een idee. Er volgen tekeningen, op de computer worden simulaties gemaakt, de eerste prototypes worden gebouwd. Vele teamrenners zijn op ROSE fietsen onderweg, hun ervaringen worden gebruikt bij de ontwikkeling. Intensieve tests in de windtunnel helpen om de aerodynamica te verbeteren en onze fietsen nog competitiever te maken.

  Maar dat volstaat niet, wij laten niets aan het toeval over. In het testlab worden overbelastingen gesimuleerd – elke fiets moet een bezoek aan deze martelkamer afleggen. Deze extra, strenge proefbanktests stijgen boven de wettelijke normen uit. We testen onze fietsen tot het uiterste om te weten wat ze aan kunnen. We nemen alleen genoegen met de waarheid. Deze procedure is de ultieme test voor onze fietsen – alles ten gunste van jouw veiligheid. Stijfheids- en uitputtingstests horen bij onze standaard.

  Al jaren lang werken wij samen met het ingenieursbureau van Dirk Zedler (www.zedler.de) en EFBE Prüftechnik (www.efbe.de). Geen enkel frame is veilig voor fietstesters. Met hun ondersteuning kunnen wij de kwaliteit van onze frames verbeteren. Elke ROSE fiets is voor een lang en onbezorgd leven gemaakt en komt overeen met het beeld dat wij van een perfecte fiets hebben. Een fiets met optimale rijeigenschappen, slimme detailoplossingen en een fraai design waar jij vele jaren plezier aan kunt beleven.

   
     laad kaart
  'laad kaart