producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 110 jaar familietraditie
  Rose

  Afspraken in München nu online boeken

  Boek nu een afspraak voor persoonlijk en individueel advies 

  Op maat gemaakte fietsen voor alle specifieke wensen

  Een fiets hangt aan de muur. De maat van het frame verandert, net als de wielen en het zadel. De fiets draait, presenteert zijn voor- en achterkant en laat zien wat hij te bieden heeft. Carbondrive aandrijving? Klik. Een extra stabiele bagagedrager? Klik. Het frame moet in plaats van decent zwart beschikken over een technische aluminium finish? Klik. Nog is de fiets geen realiteit. Het is een digitaal beeld dat verschijnt dat op een enorm flatscreen. Levensgroot. Een paar stappen eerder geeft een fietsverkoper adviezen over de optimale derailleurversnelling en projecteert het resultaat van de wensen van de klant met een knopdruk op de fiets die op de wand is afgebeeld. Niet zonder eerst nog de juiste maten van de klant te hebben opgenomen. 

  De ideale fiets – exact afgestemd op jouw persoonlijke behoeftes. Uiteindelijk moet de fiets perfect passen, bij de persoonlijke lichaamsbouw, de persoonlijke doelen en het persoonlijke budget. Ach ja, de prijs wordt met elke aanpassing direct op het scherm weergegeven. En na de bestelling duurt het slechts vier, drie of soms ook twee weken voordat de droomfiets kan worden overhandigd.

  Toekomstmuziek of realiteit? In ROSE BIKETOWN is dit scenario werkelijkheid geworden. Fietsen worden hier individueel geconfigureerd, op het grote beelscherm aan de muur of op de kleinere tablets die zich in de winkel bevinden. Ze worden een paar honderd kilometer noordelijker, in Bocholt, geproduceerd, de hoofdvestiging van de traditionele fietsspecialist ROSE Bikes GmbH. De wachttijden voor advies zijn afh. van de dag en drukte zeer verschillend. Daarom raden we je aan vooraf een afspraak te maken om wachttijden te voorkomen. 

  Hier kan je een afspraak maken.

   
     laad kaart
  'laad kaart