producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 100 jaar familietraditie
  Rose

  Mountain Bike Holidays

  De perfecte vakantiebestemming voor mountainbikers 

   

  Contact

  Bike-Hotels e.V. is een project van MTS GmbH
  Saalfeldnerstrasse 14
  5751 Maishofen, Oostenrijk
  Tel: +43(0)6542 / 804 80-28
  Fax: +43(0)6542 / 804 80-4

  office@bike-holidays.com
  www.bike-holidays.com

   

  "Meer Mountain Bike Holidays“ – 

  Daarop kunt u vertrouwen 
  De perfecte vakantiebestemming voor mountainbikers

   

  Meer regio's, meer hotels, meer tochten. Ja, dat heeft "Mountain Bike Holidays“ voor het seizoen 2009. Een nieuwe regio is het Gardameer rondom Riva en Torbole. Die regio voldoet aan de kwaliteitsstandaard van "Mountain Bike Holidays“  en vergroot vanaf 2009 het aanbod. Meer hotels voor mountainbikers zijn er niet. 26 hotels in 10 regio's verdeeld over Oostenrijk, Italië en Duitsland zijn gespecialiseerd in smalle banden en bieden de perfecte vakantiebestemming voor wielrenners. Maar dat is slechts 1 aspect. Want "meer" staat bij "Mountain Bike Holidays“ vooral voor service en kwaliteit, voor prestatie en informatie. "Meer" staat ook voor meer duidelijkheid bij diensten, meer informatie over de tourplanning en meer individueel advies. 

  In de nieuwe catalogus en op het geactualiseerde serviceplatform vindt u veel nieuws en de beproefde kwaliteit. Nieuw zijn de 19 regiovideo's op www.bike-holidays.com. Een profteam promoot hierin de verschillende regio's. Hoogtepunten worden gepresenteerd en u krijgt vanzelf zin in een bikevakantie. De korte filmpjes helpen bij het kiezen van de juiste regio en op die manier vindt u gegarandeerd de perfecte vakantie.
  Ook de verbeterde touren-zoekfunctie is nieuw. U kunt uit meer dan 800 routes kiezen en de weerservice is ideaal voor last minute-beslissers en natuurlijk voor de dagelijkse tourplanning. 

  Soms is minder meer! Speciaal om de kwaliteit van het hotel en de regio te testen zijn de nieuwe speciale prijzen voor korte vakanties. 3 overnachtingen met halfpension en 2 energiepaketten voor onderweg worden door elk hotel voor een superprijs aangeboden. 

  Dat is voor 2009 de overtuigende meerprestatie die "Mountain Bike Holidays“ overduidelijk anders maakt dan zijn concurrenten.

   
     laad kaart
  'laad kaart