producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 110 jaar familietraditie
  Rose

  Ski Peak Cycle and MTB Holidays

  Vaujany/Alpe d’Huez 

   

  Contact details:

  Ski Peak Ltd
  Barts End, Crossways Rd
  Grayshott
  Surrey GU26 6HD
  Tel (+44) 1428 608070

  Our homepage
  Mail us!

   

  Met ROSE en Ski Peak naar Vaujany / Alpe d’Huez.

  In 2010 koos ROSE Vaujany in de Franse Alpen tot de perfecte locatie voor een testcentrum en shop voor de nieuwe MTB's en racefietsen. 23 jaar geleden ontdekte Ski Peak het plaatsje Vaujany en verkoos het tot de perfecte reisbestemming voor skivakanties. Dit partnerschap biedt u de meest opwindende MTB- en wielrenvakanties in Europa. 

  MTB en VTT in Vaujany / Alpe d’Huez

  Ski Peak biedt meer dan 250 km mountainbike trails.

  Welkom op een van de beste, waanzinnigste en steilste MTB-challenges in Europa. De liften zijn geopend van 3 juli t/m 29 augustus en bieden toegang tot fantastische 250 km tracks op 36 circuits, waaronder de gevaarlijke en spectaculaire 32 km non-stop downhill track op het Megavalanche circuit, het langste circuit ter wereld.

  Dankzij het fantastische liftsysteem sluit Vaujany perfect aan op het MTB-circuit van de Alpe d’Huez en  zet het dorp zichzelf op de downhill-mountainbiking-kaart.

  De MTB-trails van de Alpe d’Huez- en Vaujany omvatten:

  • meer dan 250 km tracks en 36 circuits.
  • 36 bewegwijzerde routes (bossen, bergen, rotsen, divers terrein voor beginners en gevorderden).
  • 16 cross country tracks - 123 km.
  • 19 downhill tracks - 120 km.
  • 9 kabelbanen.
  • 3 bikeparks. 

  Wielrennen in Vaujany / Alpe d’Huez

  Een vakantie met Ski Peak in Vaujany / Alpe d'Huez biedt wielrenfanaten de mogelijkheid een paar van de beroemde Franse wielerafstanden en een selectie beroemde cols te rijden.

   Ski Peak biedt u de kans om 15% van 's werelds beste beklimmingen binnen één week te voltooien!

  Het populaire, internationale netwerk van en voor de actieve fietser climbbybike beoordeelde meer dan 24.500 bergpassen in de wereld. Met Ski Peak kunt u 3 van de 20 topbeklimmingen vanaf uw comfortabale chalet in Vaujany bedwingen. U kunt tijdens een 7-daagse vakantie maar liefst 15% van 's werelds beste beklimmingen voltooien! Naast de tijdrit Grimpée de L’Alpe  -  een 13 km lange beklimming met 21 haarspeldbochten naar de Alpe d’Huez, iets dat iedere wielrenner tenminste een keer in zijn leven moet hebben gedaan, staan ook La Marmotte en de wielerklassieker La Vaujany op het programma.

  Voor meer informatie omtrent MTB- en wielrenvakanties met Ski Peak, klik hier: www.skipeak.com, voor MTB http://www.skipeak.net/mountain-biking.htmlnull  en voor wielrennen http://www.skipeak.net/cycling.html.

   
     laad kaart
  'laad kaart