producten weergeven
30 dagen herroepingsrecht Fietsmontage in Duitsland Ruim 110 jaar familietraditie
  Rose

  Onze testcenters

  Test onze bikes!  


  TESTCENTERS:


  TESTCENTER HOCHSAUERLAND:

  Samen met onze partners 'Bike-Pension Schröder' en 'Hotel zur Hochheide' stellen wij een reeks actuele testbikes ter beschikking in Willingen. Ontdek het Hochsauerland op onze nieuwste bikes. Meer informatie op www.pension-schroeder-willingen.de of op hochheide.com.


  TESTCENTER OBERHARZ:

  Bij onze partner 'Waldhotel Untermühle' staan de nieuwste ROSE bikes voor u klaar. Test de bikes in de 4 bikeparks of op in totaal 1200 km bewegwijzerd MTB-parcours. Meer informatie op mountainbike-hotel-harz.de.


  TESTCENTER VAUJANY:

  In de Franse alpen in het plaatsje Vaujany kan je onze ROSE bikes direct testen. Pittige beklimming op de racefiets of veeleisende downhills op de mountainbike – de streek is perfect voor jouw volgende bikevakantie. Bezoek onze showroom midden in het centrum van Vaujany of leen een ROSE fiets bij Bike & Test in Maurepas. Meer info op hier.


  TESTCENTER COMOMEER:

  Ons ROSE service center in Italië ligt ten noorden van het Comomeer. Onze racefietsen en mountainbikes wachten daar op u - maak een afspraak en test de bikes op de fantastische trails in deze prachtige omgeving met uitzicht op het meer. Meer informatie via: sergio@rosebikes.it of 0039 3383305116.


  TESTCENTER ZUID-TIROL:

  In het mooie Zuid-Tirol bij Meran hebben onze ROSE fietsen bij hotel Tyrol een thuis gevonden. Het wellnesshotel biedt alles wat je bikerhart begeert. Op coole routes kan je onze actuele MTB’s testen. Hier vind je meer informatie.


  BIKE FRIENDS SCHON (Mallorca) 

  Bezoek het lievelingseiland van wielrenners en test onze racefietsen bij bikefriends-schon aan de Playa de Muro. Fietsgidsen laten van 26 februari t/m 20 mei 2016 de mooiste plaatsjes zien. Onze fietsverhuur is geopend tot eind oktober. Maak van de gelegenheid gebruik en laat je van 12 t/m 19 april 2016 ter plekke door een ROSE medewerker adviseren. Hier vind je meer informatie.


  TESTCENTER MARIA ALM 

  Op de Hochkönig wordt gereden op ROSE bikes! Hotel Eder ligt in het hart van de Alpen in Maria Alm. In het dorpscentrum vind je alles wat jouw wielerhart sneller laat kloppen. Ontdek op een ROSE fiets talrijke trails en laat je inspireren door het idyllische bergtreintje. Het moderne 4-sterren hotel Eder vormt het juiste uitgangspunt om te biken, relaxen en je op je gemak te voelen. Hier vind je meer informatie.


   
     laad kaart
  'laad kaart