•  50,000 artikelen direct op voorraad
  •  Gratis retourneren
  •  Individueel advies bij aankoop van een fiets
  •  1 maand recht op retournering
  •  Fietsmontage in Duitsland

Joe's No-Flats
Betrouwbaar en milieuvriendelijk – het Joe’s No-Flat systeem is de oorlogsverklaring tegen platvoeten op de fiets

Het Joe’s No-Flat systeem is bedacht voor alle fietsers bij wie een lekke band al eens reden was voor een mislukte fietstocht of trainingsrit. Net als waarschijnlijk de meeste trekkingfiets of mountainbike renners, vonden ook de ontwikkelaars van Joe’s het moeizame en lastige wisselen van een tube niet langer een passende oplossing. Hun zelfdichtende afdichtvloeistof biedt ongecompliceerde en betrouwbare protectie tegen ongeplande stops.

Vooral met steeds lichter, en op die manier dunner wordende, moderne sportbanden, loop je sneller het risico op een lekke band. De nieuwe generatie van het No-Flat systeem is speciaal ontwikkeld conform de eisen van tubeless banden, functioneert echter net zo goed in de gebruikelijke tubes. 
Zelfs grote gaten met een diameter van tot 6 millimeter worden door de micro dichtdeeltjes van de No-Flat vloeistof gedicht. Veel waarde is gehecht aan een milieuvriendelijke samenstelling en het afzien van agressieve stoffen zoals ammonium en latex. Bovendien is het dichtmiddel niet schadelijk voor het materiaal van de velg en de band en blijven er geen plakkerige resten aan de binnenwand achter. De nauwe samenwerking met professionele sporters en de productontwikkeling met op de toekomst gerichte nanotechnologie zorgen voor een constante verbetering van de producten.

Als aanvulling op het dichtmiddel biedt Joe’s complete kits aan voor het omzetten van gebruikelijke banden en velgen naar tubeless. De voordelen van deze sets zijn een gereduceerd gewicht van de roterende massa en de mogelijkheid met minder luchtdruk te rijden, voor meer grip, zonder het risico een lekke band op te lopen.