Armwarmers/beenwarmers/kniewarmers

0 zoekresultaten

Armstukken, beenstukken en kniestukken voor de wielersport

Passende armstukken, beenstukken en kniestukken horen bij de basisuitrusting van elke wielersporter. Als thermo-uitvoering beschermen ze je tegen de rijwind en koud en als zomerse variant houden ze je droog en koel en bieden ze bescherming tegen uv-stralen. Ze zijn klein opbergbaar en door hun lage gewicht eenvoudig in een zak op te bergen. Ze zijn snel bij de hand als je ze nodig hebt. In ons assortiment vind je een groot aanbod aan armwarmers, beenwarmers en kniewarmers voor dames en heren voor gebruik op de racefiets, MTB of trekkingbike van bekende merken zoals ROSE, Castelli, assos, GORE WEAR enz. Bekijk het aanbod in de ROSE webshop!


Armstukken voor de wielersport

Jersey met korte mouwen, lange mouwen of toch een fietsjack? Vooral bij overgangstemperaturen sta je vaak voor een lastige keuze. Niks is vervelender dan onderweg vast te stellen dat je je niet warm genoeg aangekleed hebt. Precies voor dit doel zijn er armwarmers van lekker warm thermomateriaal. Ze zijn eenvoudig in een jersey- of jaszak op te bergen en snel bij de hand als je extra warmte nodig hebt of je tegen de koude rijwind wilt beschermen.
Maar ook in de zomer kunnen armstukken gedragen worden. Me het speciale functionele materiaal beschermen ze je tegen gevaarlijke UV-stralen en voeren ze vocht en warmte effectief naar buiten toe af. Zo heb je ook op warme dagen steeds een aangenaam koel en droog gevoel.
Ons aanbod aan warme thermo-armstukken en vochttransporterende zomerarmstukken vind je hier.


Beenstukken voor de wielersport

Ook wat betreft een fietsbroek sta je vaak voor een lastige keuze. Is het koud genoeg voor een thermokoersbroek? Of volstaat een korte fietsbroek? Om niet onderweg tot de ontdekking te hoeven komen dat je te koud gekleed bent, zijn er praktische beenstukken. Ze zijn eenvoudig in een jersey- of jaszak op te bergen en snel bij de hand als je extra warmte of bescherming tegen de rijwind nodig hebt. Met een ritssluiting zijn de beenstukken probleemloos aan te trekken en zorgen ze voor een nauwsluitende pasvorm.
Speciaal voor de zomer zijn er bovendien zomerbeenstukken die met het speciale functionele materiaal tegen gevaarlijke UV-stralen beschermen en vocht en warmte effectief naar buiten toe afvoeren. Zo heb je ook op warme dagen steeds een aangenaam koel en droog gevoel.
Ons aanbod aan warme thermo-beenwarmers en ademende zomerbeenstukken vind je hier.


Kniestukken voor de wielersport

Vergeleken met beenstukken zijn kniestukken korter en alleen voor de knie en de zone rondom de knie. Kniestukken zijn vooral in de overgangstijd geliefd want ze veranderen jouw fietsbroek of bikeshort in een praktische 3/4-broek.
Net als bij arm- en stukken wordt er onderscheid gemaakt tussen warme thermo-kniestukken die met hun thermomateriaal bescherming bieden tegen de kou en rijwind en de zomerse, lichte kniestukken die met hun ademende, functionele materiaal overvloedige warmte en vocht naar buiten toe afvoeren en zo voor een prettig droog en koel draaggevoel zorgen.
Ons aanbod aan warme thermo-kniewarmers en ademende zomerkniestukken vind je hier.


Hoe moeten armstukken, beenstukken en kniestukken zitten?

In ons assortiment vind je armstukken, beenstukken en kniestukken in een unisex pasvorm die zowel door dames als heren gedragen kunnen worden. Bij de keuze voor de juiste maat moet je erop letten dat de warmers niet te groot zijn en daardoor plooien hebben of verschuiven. Anderzijds moeten ze ook niet te krap zitten dat ze afknellen of je bewegingen beperken. Let er daarom op dat de warmers nauwsluitend zitten zonder te krap te zijn. Onze medewerkers helpen je graag verder met de keus voor de juiste maat.


Met deze praktische tips zou je de juiste warmers die bij jouw gebruiksdoel passen moeten kunnen vinden. Onze competente medewerkers helpen je graag verder als je vragen hebt of meer advies nodig hebt. In ons assortiment vind je een groot aanbod aan armwarmers, beenwarmers en kniewarmers voor dames en heren voor gebruik op de racefiets, MTB of trekkingbike van bekende merken zoals ROSE, Castelli, assos, GORE WEAR enz. Bekijk het aanbod in de ROSE webshop!