NUTZ KINETICORE kinderhelm

Abstract SKU
2714224
SKU
233412701
Abstract Product Id
253180
Concrete Product Id
634926
Voorraad beperkt
NUTZ KINETICORE kinderhelm
NUTZ KINETICORE kinderhelm
NUTZ KINETICORE kinderhelm
NUTZ KINETICORE kinderhelm
NUTZ KINETICORE kinderhelm
NUTZ KINETICORE kinderhelm
NUTZ KINETICORE kinderhelm
NUTZ KINETICORE kinderhelm
NUTZ KINETICORE kinderhelm
NUTZ KINETICORE kinderhelm
NUTZ KINETICORE kinderhelm
NUTZ KINETICORE kinderhelm

LAZER NUTZ KINETICORE kinderhelm

33,50 € Adviesprijs € 49,95

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 233412701

Kleur black flash yellow

Maat

Maattabel Levertijd 4 - 8 werkdagen

Store beschikbaarheid

Details

De NUTZ KINETICORE kinderhelm van LAZER is een veilige metgezel wanneer kleintjes voor het eerst de wereld op twee wielen verkennen. Door het EZ-FIT systeem, waarmee de helm zich automatisch aanpast aan de hoofdomvang, zit de helm comfortabel en vooral correct. Ouders hoeven zich zo geen zorgen te maken over de juiste instelling en kinderen kunnen meer tijd in het zadel doorbrengen. De kern van de helm wordt gevormd door de KINETICORE-technologie, die het hoofd bij een eventuele botsing beschermt tegen rotatiekrachten. Het kwetsbare gebied rond de slapen wordt optimaal beschermd door de verlengde helmschaal. Om te voorkomen dat de huid op de kin wordt afgekneld wanneer de helm wordt bevestigd, is de sluiting van de helmband handig aan de zijkant geplaatst. Met maar liefst 70 g minder verwerkt plastic in vergelijking met zijn voorganger scoort de helm ook op het vlak van milieuvriendelijkheid.

Details:
• robuuste en lichte fietshelm voor kinderen
• KINETICORE kreukelzones vangen rotatiekrachten op
• IN-MOLD technologie voor stabiliteit en lichtheid
• EZ-FIT systeem voor automatische aanpassing aan de vorm van het hoofd
• optimale bescherming in het gebied rond de slapen door de verlengde helmschaal
• zijsluiting om de helm veilig af te sluiten
• 12 ventilatieopeningen voor een aangename ventilatie
• insectengaas in het voorste gedeelte van de ventilatieopeningen

Technische gegevens:
• CE EN1078
• gewicht ca. 250 (one size fits all)

Leveringsomvang:
• 1 x LAZER NUTZ KINETICORE fietshelm voor kinderen

Highlights & technologieën:

KINETICORE:
LAZER helmen met KINETICORE technologie beschikken over een volledig in de helm geïntegreerde bescherming tegen rotatiekrachten mocht je vallen. Dit wordt mogelijk gemaakt door "controlled crumple zones", een unieke structuur van EPS-schuimblokken die de botsenergie naar buiten afleiden. Bovendien betekent de mogelijkheid om KINETICORE te implementeren in plaats van het achteraf te moeten aanbrengen, dat de ventilatie en de luchtstroom kunnen worden verbeterd.

IN-MOLD:
Deze technologie zorgt voor een langdurige verbinding van de buitenschaal met het stootabsorberende helmmateriaal (EPS). Daarvoor wordt binnenschaal onder hoge druk en grote hitte onder de buitenschaal gespoten om een volledige verbinding te bewerkstelligen. Daardoor is de helm uiterst stabiel en licht.

EZ-FIT:
Het EZ-FIT systeem met zijn automatische maataanpassing zorgt voor een perfecte pasvorm zonder dat er een draaiknop achter op het hoofd nodig is. Dit verstelsysteem is bij uitstek geschikt voor kinderhelmen en biedt ook comfort in het kinderzitje.


Eigenschappen
Helmfeatures:
0
Artikelnr. van de fabrikant:
FA003716144
GTIN:
5400974014501
Beoordelingen
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.