">

SAFETY FIRST

Wij breiden ons eigen ROSE assortiment uit en bieden met onze nieuwe LOCKMAXX slotenserie diefstalbeveiliging op hoog niveau met een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.

MAG HET IETSJE MEER ZIJN?

 • Onze stabiele ROSE LOCKMAXX BL beugelsloten beschermen je fiets tegen diefstal en zijn praktisch aan je fiets te transporteren.
  meer informatie
  Met een optionele LOCKMAXX slothouder die je aan je frame monteert merk je nagenoeg niks van het gewicht van het slot. Voor nog meer bescherming en meer flexibiliteit zijn ze te combineren met een insteekketting of een slotkabel. Alle ROSE LOCKMAXX beugelsloten worden geleverd met VIER sleutels. Met onze gelijksluitende setaanbiedingen worden zelfs ACHT sleutels meegeleverd.
Bekijk alle beugelsloten van af € 23,34

LIEVER ZEER FLEXIBEL OF ZEER VEILIG?

 • Bij onze ROSE LOCKMAXX KL kabelsloten en gepantserde ROSE LOCKMAXX PL kabelsloten komt iedereen aan zijn trekken.
  meer informatie
  Met sleutel of met cijfercode; alle sloten blinken uit met een relatief goede mogelijkheden om je fiets aan een vast voorwerp te kunnen verbinden. De mate van bescherming en flexibiliteit varieert met het gewicht en de dikte van de sloten. De meeste modellen zijn met een meegeleverde houder eenvoudig aan de fiets te bevestigen. De zwaardere modellen van de gepantserde kabelsloten transporteer je het eenvoudigst in een fietstas of rugzak. Alle ROSE LOCKMAXX kabelsloten worden geleverd met VIER sleutels (m.u.v. van de cijfersloten). Met onze gelijksluitende setaanbiedingen worden zelfs ACHT sleutels meegeleverd. Bovendien kunnen de kabelsloten met elkaar verbonden worden voor een nog groter bereik en nog meer flexibiliteit.
Bekijk alle kabelsloten vanaf € 9,10

BEHOEFTE AAN EEN GERUST GEMOED?

 • Massieve stalen kettingen in verbinding met stabiele sluitmechanismen drijven menig boef tot wanhoop - en stellen jouw gemoed tot rust!

  ONze ROSE LOCKMAXX CL kettingsloten combineren een hoog beschermingsniveau met flexibiliteit en bieden je de mogelijkheid je fiets aan vaste voorwerpen te verbinden.
  meer informatie
  De zwaardere sloten transporteer je het eenvoudigst in een fietstas of rugzak. Sommige lichtere modellen passen wel in een houder.Alle ROSE LOCKMAXX kettingsloten worden geleverd met VIER sleutels (m.u.v. van de cijfersloten). Met onze gelijksluitende setaanbiedingen worden zelfs ACHT sleutels meegeleverd. Bovendien kunnen de kettigsloten met elkaar verbonden worden voor een nog groter bereik en nog meer flexibiliteit.
Bekijk alle kettingsloten vanaf € 24,35

OpHouders voor onze ROSE LOCKMAXX BL beugelsloten, ROSE LOCKMAXX KL kabelsloten en gepantserde ROSE LOCKMAXX PL kabelsloten vind je hier!

Accessoires