We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

Löffler viert feest!
40 jaar transtex

Transtex - de klassieker op het gebied van functioneel ondergoed viert in 2018 zijn 40-jarig jubileum. De transtex technologie is in 1978 door Löffler in Oostenrijk ontwikkeld zoals hij tegenwoordig nog gebreid wordt. De unieke breitechniek is in de loop van de laatste 40 jaar voortdurend geperfectioneerd en biedt het, voor een perfecte vochtafvoer benodigde, capillaire effect.

transtex transporteert vocht effectief naar het oppervlak. Dat houdt het lichaam droog, beschermt en houdt warm bij activiteiten op koelere en koude dagen. transtex bestaat uit polypropyleen, de dubellaagse wintermodellen worden gecombineerd met materialen zoals katoen/modal, Tencel of merinowol. Aan de binnenkant zit altijd prolypropyleen. De lichte kunstvezel neemt zelf nagenoeg 0% vocht op, maar voert het af naar buiten. Het droogt zelf extreem snel, zo blijft je lichaam aangenaam droog.

transtex Underwear heeft, net als elk ander product van Löffler, het Öko-Tex 100 label. Löffler gebruikt geen chemische behandeling of zilverionen. Dit is natuurlijk vooral bij ondergoed, dat je direct op de huid draagt, heel belangrijk. De hoogwaardige textielvezels van de nieuwste generatie komen van Europese kwaliteitsleveranciers. Löffler biedt het transtex ondergoed aan in verschillende modellen, voor elke activiteit en voor elke temperatuur.

Het geheim achter transtex:

Hoogwaardige textielvezels van de nieuwste generatie zorgen voor langdurige kwaliteit. Ze worden verkregen via Europese kwaliteitsleveranciers en zijn natuurlijk volledig vrij van schadelijke stoffen en hierdoor niet schadelijk voor de gezondheid.

Unieke breitechniek, die in de afgelopen 40 jaar is geperfectioneerd. Met een capillair effect voor een perfecte vochtafvoer.

Uitstekende afwerking in Oostenrijk en de jarenlange ervaring garanderen een optimale en nauwsluitende pasvorm, maximale bewegingsvrijheid en optimaal gepositioneerde, platte naden.

transtex Hybrid

De innovatieve transtex Hybrid-technologie van maakt verschillende functionele zones in een kledingstuk mogelijk. Hierbij worden verschillende materialen gecombineerd: van binnen polypropyleen, van buiten een natuurveel met Tencel en katoen. Voor een coole look, optimaal vochttransport, warmte-isolaite en elasticiteit voor ongeremde bewegingsvrijheid.

transtex warm – het origineel met een nieuwe look

transtex warm is de klassieker die elk seizoen weer opduikt met nieuwe, frisse kleuren. Sportondergroed dat vochtafvoer, verdamping en warmte-isolatie perfect combineert door de unieke, tweelaagse breitechnologie van polypropyleen met katoen/modal. Strategisch geplaatste, platte naden zorgen dat er geen wrijving ontstaat. transtex warm is geschikt voor alle soorten sport.

transtex merino

Het natuurmateriaal merino is al jarenlang een vast bestanddeel van functioneel ondergoed. Terwijl de binnenkant van polypropyleen zorgt voor een droog gevoel, leidt de volgende, geurneutraliserende wollaag het vocht verder en houdt het je bovendien warm. Deze combinatie van beide materialen functioneert optimaal. Ook bij zeer inspannende activiteiten houd je steeds een aangenaam droog gevoel. Pure wol zou slechts zeer langzaam drogen, dit slaat namelijk vocht op.

transtex light – sportondergoed voor het hele jaar

Sportondergoed van transtex light biedt vooral bij zeer intensieve sportuitoefening een optimaal, prestatiebevorderend draagcomfort: de enkellaagse stof transporteert vocht snel weg van de huid en blijft zelf langdurig droog en geurneutraal – volledig zonder chemische toevoegingen. Verkrijgbaar in uitvoeringen met Windstopper.