Track your training

Hartslaghorloges, fietscomputers en smartphone-accessoires

Hartslaghorloges, fietscomputers & smartphone-accessoires

Met een fiets kun je heel snel zijn, maar hoe snel precies? Dat en nog veel meer verraden jou slimme artikelen zoals hartslaghorloges, fietscomputers en smartphone-accessoires. Stel met behulp van deze digitale coaches telkens weer nieuwe doelen, zoek je grenzen op en ontdek hoe jouw lichaam reageert op workouts.

Check je hartslag

Als je efficiënt wilt trainen op de fiets, moet je regelmatig je hartslag meten. Snelheid is van verschillende factoren zoals ondergrond, wind, stijging of bandenspanning afhankelijk, waar de hartslag een betrouwbare meetfactor is voor je eigen prestaties.

Fietscomputer

Op weg naar het werk, een tocht door de natuur of om je eigen ontwikkeling vast te leggen: de fietscomputer is altijd nog een van de belangrijkste fietsgadgets. Met deze kleine, digitale helpers ben je op alles voorbereid.

Smartphonehouders: het all-in-one principe

Smartphones zijn veelzijdig inzetbaar. Steeds vaker worden ze ook op de fiets gebruikt voor navigatie of het vastleggen van jouw training. Het is daarbij belangrijk dat het apparaat stabiel en veilig aan de fiets is bevestigd. Met de accessoires die wij voor smartphones aanbieden, profiteer jij van extra comfort en veiligheid tijdens training en fietstochten.