Nieuwe ROSE wielsets voor racefietsen en gravelbikes

Unlimited possibilities
Sterker dan ooit met een nieuw design De nieuwe generatie ROSE road & gravel-wielen - nieuw ontwikkelde performance door onze ervaren en gepassioneerde ingenieurs. Wij maken jouw fietservaringen nog intenser, bieden je nieuwe mogelijkheden en ondersteunen je grenzen te verleggen. Of het nu op asfalt, grind of modderige bospaden is.
Gravel & Road

Gravel & Road

Aluminium & Carbon

Aluminium & Carbon

Light & Aero

Light & Aero

Shimano HG & SRAM XDR

Shimano HG & SRAM XDR

27,5“ & 28“

27,5“ & 28“

Wielen naar categorie

Gravel

Om te gravelen moeten wielen comfort bieden en offroad uit de voeten kunnen. Maar als je meedoet aan gravelraces en de adrenaline door je lichaam giert, zijn ook aerodynamica en het gewicht belangrijk. Lichte, aerodynamisch gravelwielen van carbon met een middelhoog velgprofiel of robuuste, veelzijdige gravel-velgen van aluminium voor avontuurlijke bikepackers of dagelijks gebruik: de ROSE gravel-wielen (C & GC) staan jou met hun bredere binnenvelgbreedtes ten dienste.

Gravel-wielen

Road

Je voelt je thuis op asfaltwegen en houdt van snelle ritten op je racefiets? Jij wilt op het traject bij jou in de buurt een KOM winnen? Of ligt je focus op een constant tempo tijdens vlakke etappes? Lichte wielen voor klimritten of een aerodynamische set met een hoog velgprofiel om records mee te breken: met de ROSE road (R & RC) wielen verleg je je grenzen.

Road wielen