Abstract SKU
2676369
SKU
228313101
Abstract Product Id
112369
Concrete Product Id
483732
SALE
Dorado MRD IRT set
Dorado MRD IRT set

Manitou Dorado MRD IRT set

55,87 € Adviesprijs € 117,00

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Bestelnummer: 228313101

Niet beschikbaar

Store beschikbaarheid

Details

Onder de afkorting MRD (Manitou Race Development) biedt Manitou een omvangrijk assortiment aan tuning-onderdelen aan voor hun eigen verende voorvorken. Zo kun jij jouw Manitou vork op jouw behoeftes afstemmen en de performance op de trail verbeteren.

De Manitou MRD Infinite Rate Tune (IRT) set voor de Dorado Pro / Expert maakt het mogelijk de constante in de middelste veerwegzone onafh. van de doorslagbescherming te beïnvloeden.
Dat is mogelijk door boven de positieve luchtkamer een tweede luchtkamer te creëren. De twee kamers hebben een verschillende volume met verschillende progressies en kunnen los van elkaar worden ingesteld. Van stalen veer-feeling (zonder stalen veer gewicht) door een zeer lineaire veerconstante tot een zeer hoge doorslagbescherming door het verhogen van de constante is zo alles mogelijk. Jij bepaalt hoe jouw Manitou Dorado aan moet voelen.

Details:
· geschikt voor Manitou Dorado Pro / Expert
· aanpassen van de veerconstante naar persoonlijke smaak
· incl. luchtdruk aanbeveling van de fabrikant voor optimale performance
· voorvork staat hoger in de veerweg, biedt meer weerstand in de middelste zone en reageert gevoeliger op kleine en grote oneffenheden

Leveringsomvang:
· 1 x Manitou Dorado MRD IRT-eenheid

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
32035311
GTIN:
844171061633
Beoordelingen 1
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.

(1)

Artikel beoordelen

Dorado MRD IRT set

Kleur: 
standaard
Maat:
standaard
Perfect!