SKU
228313601
Abstract Product Id
112374
Concrete Product Id
483737
Manitou

Manitou

Dorado MRD IVA set

(0)
(0)

Bestelnummer: 228313601

32,49 € Adviesprijs € 58,00

Prijs incl. btw excl. € 9,95 (verzendkosten naar Nederland)

Beschikbaar over 46 weken

Store beschikbaarheid

Details

Onder de afkorting MRD (Manitou Race Development) biedt Manitou een omvangrijk assortiment aan tuning-onderdelen aan voor hun eigen verende voorvorken. Zo kun jij jouw Manitou vork op jouw behoeftes afstemmen en de performance op de trail verbeteren.

Met de MRD Incremental Volume Adjust (IVA) set kun je het volume van de luchtkamer van jouw Manitou Dorado Pro / Expert verende voorvork aanpassen aan jouw wensen. Met spacers kun je de luchtkamer aanpassen waardoor de progressie stijgt en de constante van de veer iets wordt verhoogd. Zo kun je de doorslagbescherming en de ondersteuning in het gemiddelde tot hoge veerwegbereik beïnvloeden. Het systeem kan ook gebruikt worden om een beter reactievermogen bij een gelijke doorslagbescherming te bewerkstelligen.

Details:
· geschikt voor Manitou Dorado Pro / Expert
· individuele aanpassing van de progressie met vier spacers
· meer reserves bij doorslagbescherming en meer ondersteuning in het gemiddelde tot hoge veerwegbereik

Leveringsomvang:
· 1 x Manitou Dorado MRD IVA set

LET OP:
Alle spacers van het IVA-systeem blijven in de voorvork. De aanpassing geschiedt alleen door de verschillende volgorde van de spacers in de IVA-eenheid. Zo zorg je ervoor dat er geen onderdelen verloren gaan en je altijd alles bij de hand hebt en ook onderweg iets aan kunt passen.

Eigenschappen
Artikelnr. van de fabrikant:
32035310
GTIN:
844171061626
Beoordelingen (0)
(0)
(0)
(0)
(0)
(0)

De beoordelingen worden gecontroleerd op echtheid. Criteria: om er zeker van te zijn dat de beoordeling ook daadwerkelijk van een klant afkomstig is, kunnen enkel ingelogde klanten beoordelingen schrijven. Beoordelingen kunnen uitsluitend worden geschreven door ingelogde klanten die het desbetreffende product gekocht hebben. Dit wordt automatisch gecontroleerd aan de hand van de bestelhistorie van de klant.