We hebben jouw toestemming nodig om het aanbod van YouTube weer te geven.

Wij maken gebruik van een service van een andere aanbieder om het aanbod van bijvoorbeeld YouTube weer te geven. Deze service kan gegevens over je activiteiten verzamelen. Lees de details en ga akkoord met het gebruik van deze service om de inhoud te kunnen bekijken.

MAVIC GRAVEL COLLECTIE
EEN OPLOSSING VOOR ALLES

Kiezelpaden, asfalt, veldwegen... exact hier voelt de nieuwe ALLROAD collectie van MAVIC zich thuis. En precies op dat gebruiksdoel heeft MAVIC de collectie afgestemd. Voor nog meer performance en nog meer rijplezier onder alle omstandigheden.

SPECIAAL AANGEPAST OP GRAVEL
In deze collectie is alles speciaal ontwikkeld voor ALLROAD/GRAVEL. Verwacht dus geen superstrakke wielershirts of baggy MTB-shorts - maar speciaal op ALLROAD aangepaste functionele kleding. Veelzijdig, comfortabel, functioneel, tijdloos design - gewoonweg de passende outfit voor altijd en overal.
Koop de topproducten uit de ALLROAD lijn en verken je grenzen!

ERGONOMISCHE PASVORM

Wie ook eens het asfalt wil verlaten, heeft kleding nodig waarop hij kan vertrouwen. Er mag geen shirt opkruipen of een broek je bewegingsvrijheid beperken. MAVIC heeft de optimale pasvorm ontwikkeld in samenwerking met de rijders. Er knelt niets, er verschuift niets en je kunt je dus helemaal op je fiets en jezelf concentreren.

OPTIMAAL TEMPERATUURMANAGEMENT

Net regende het nog, nu schijnt de zon - dat maakt de ALLROAD collectie van MAVIC niets uit. De speciaal geselecteerde functionele materialen zorgen voor het juiste ademende vermogen, zodat je altijd vol gas kunt geven. Voor koelere dagen is er een thermojersey met lange mouwen of bijvoorbeeld een gewatteerde bodywarmer.