3T
Zadelpennen, stuurpennen en racesturen

Een wisselwerking tussen verschillende fietsonderdelen
Deze leverancier heeft verschillende hightech fietsonderdelen in zijn assortiment: sturen, racesturen, zadelpennen, stuurpennen en voorvorken. Juist de combinatie van afzonderlijke fietscomponenten zorgt uiteindelijk voor een afgerond en succesvol geheel. 3T is een leverancier van kwalitatief hoogstaande fietsonderdelen die wereldwijd bij internationale wedstrijden worden gebruikt. De hightech fietsonderdelen zijn het resultaat van de hoge mate van perfectie die van de producten wordt verlangd. Met een team van technische experts wordt dit streven telkens weer in praktijk gebracht. De basis voor de hoogwaardige kwaliteit van de producten is de professionaliteit op alle niveaus van de ontwikkeling. Op veel belangrijke posities op de fiets moeten de onderdelen onder maximale belastingen stand houden.

Hightech fietsaccessoires van 3T, de basis voor jouw sportbeoefening
Het 3T stuur is een goed voorbeeld van de samenwerking tussen wielrenners en de productontwikkelaars in de firma. Het stuur is van carbon en daarom uiterst licht en tegelijkertijd robuust om tijdens het mountainbiken op elke gevaarlijke trail alle schokken de baas te zijn. De buislengte kan naar een racebreedte worden ingekort, zonder de performance te beïnvloeden. Hightech accessoires zoals het 3T stuur zijn wat betreft materiaal, buiging, gewicht, breedte en stuurklemming volledig op de eisen van extreme terreinen afgestemd. Ook bij een ingekorte buislengte kunnen remote-control, koplampen of computers eenvoudig worden bevestigd. Robuustheid en duurzaamheid vormen de basis voor de levensduur van deze technische componenten.

Fietsaccessoires van 3T – technische componenten voor wielersporters
Een ander fietsonderdeel dat conform de hoge technische eisen is ontwikkeld, is de 3T zadelpen. De buis is van carbon, de stang voor het zadel is licht, geeft mee en verhindert de volle lading van stoten. Met de zadelpen kunnen zo stoten bij extreme ritten worden gedempt. Hightech is ook de klemkop, ook hier is gekozen voor carbon. De zadelhoek bij een zadelmodel van deze producent kan met titanium schroeven exact worden bepaald. Ook bij de voorvork is het deze leverancier gelukt hoge eisen heel praktisch en met een laag gewicht in praktijk te brengen. 3T heeft technische componenten voor de wielersporter die op zoek is naar high performance en hightech.