Fietsaccessoires van Airwings
performance op de mountainbike

Optimale krachtoverdracht in de wielersport zonder compromissen, met fietscomponenten van Airwings
Het assortiment van Airwings biedt fietsvering in de hardheden zacht, middel, hard en x-hard. De hardheden kunnen individueel worden gekozen om de performance op de mountainbike op steenachtige trajecten en tijdens afdalingen met veel hindernissen wezenlijk te verbeteren. De producten worden gekenmerkt door een intelligente combinatie van vering en demping. De wielrenner kan het verende element met de hardheid inzetten die ideaal past bij de actuele omstandigheden. Door de producten van Airwings kan rugpijn worden gereduceerd of zelfs vermeden. Offroad bikers hoeven minder stootenergie te verdragen die bij extreme belastingen op de rug inwerken. Airwings gebruikt voor de stootdemping een mix van stikstofvulling met een speciale hydraulische olie om zo voor een vering en demping te zorgen die de rug ontziet.

Optimaliseer de krachtoverdracht in de wielersport zonder compromissen met fietscomponenten van Airwings
Op het gebied van onderzoek en ontwikkeling heeft Airwings met succes het geoptimaliseerde linear kogellagersysteem gebruikt. De kogels zijn in verschillende kringen aangebracht. Het resultaat is een groter contactoppervlak, extreme belastbaarheid en geoptimaliseerde krachtoverdracht. Airwings maakt voor de wielersport een perfecte vering en demping van hoogwaardige kwaliteit. De fabrikant van fietsvering biedt materialen en componenten zonder compromis voor diverse extreme sporttakken die met een mountainbike kunnen worden uitgevoerd. Een mix van stikstof vulling en een speciale hydraulische olie wordt gebruikt om de rug bij extreme belastingen te ontzien.

Fietscomponenten van Airwings voor offroad bikers die zich aan het terrein aan willen passen
Met wielerproducten in verschillende veringsterktes kun je bij downhill, cross bike en ook bij cross country topprestaties volbrengen omdat je met de juiste componenten optimaal voor het betreffende terrein bent uitgerust. Met een zadel zijn de belastingen slechts minimaal op te vangen. De Airwings verende zadelpen is het product van intensieve ontwikkeling en onderzoek waarmee je pijn tegen kunt gaan omdat de stootenergie wordt gereduceerd. Offroad bikers die met Airwings aan de start verschijnen verkleinen heel doelgericht het gevaar van rugbeschadigingen. De vering overtuigt daarbij met een speciale hydraulische olie. Airwings reserve veren in de hardheden zacht, middel, hard en x-hard horen eveneens bij de accessoires, net als de verende zadelpennen.